dbwa
2024-02-18, 0:05
Za moich czasów to takie zaburzenia to się pasem leczyło.
To gówno chce mi mówić, że mój diesel jest fuj... Niedoczekanie.
ussesus napisał/a:
Może debil?
nie myl choroby z defektem
Eksperyment na szczirach zrobili kiedyś naukowcy dali im dużo wolnej przestrzeni i domki najpierw ,rozmonozyly się na potęgę samice opiekowały się młodymi, a samce zdobywały pożywienie i otrzymywały dobre relacje z innymi gdy zabrakło przestrzeni zaczęło dochodzić do walk ale pokarm by wciąż dostępny , samice przestały dbać o potomstwo zaczęły zachowywać się jak samce nie chciały rodzic potomstwa a jak już się rodziło to samce zaczęły czesanie futerka i przestały się interesować samicami zaczęły się akty homoseksualizmu ładne samce przejęły rolę samic i utrzymywały się z samicami wyglądającymi jak i samce z zachowania byly agresywne do samców, i a każde potomstwo z gw🤬tu jakiegos samca który pomylił je z samcem gejem ,rosło i również stawało się homo , eksperyment zakończył się tym że populacja zaczęła wymierać mimo dobrych warunków i dużej ilości pokarmu , jak moral z tego a no taki że właśnie to samo się dzieje z ludzkością dużo pokarmu i dobrobyt powoduje dewiacje i samounicestwienie gatunku bo nie muszą walczyć o nic ani o pokarm ani o dobre warunki , z tad się wzięło LGBT !! Dewiacja gatunku z dobrobytu !!
Nikt mi nie wmówi ze to są normalni ludzie. Nigdy.
Mamy inne pomysły /sugestie
Kydu
2024-02-19, 8:45
polecam odrazu unicestwic te cpunke
Chyba zwrócę to co zjadłem. Apeluje o przeniesienie na harda tego aktywiszcza.