Główna Poczekalnia (1) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dbwa 2024-02-18, 0:05
Za moich czasów to takie zaburzenia to się pasem leczyło.
Zgłoś
slaveyy 2024-02-18, 0:08 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
og_boss 2024-02-18, 0:35
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Panicz74 2024-02-18, 0:41
To gówno chce mi mówić, że mój diesel jest fuj... Niedoczekanie.
Zgłoś
MrKamikadze 2024-02-18, 0:58
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-02-18, 3:46
Zgłoś
Otu 2024-02-18, 6:05
Zgłoś
ptrkmdg 2024-02-18, 9:59
ussesus napisał/a:

Może debil?

nie myl choroby z defektem
Zgłoś
Sramnawas 2024-02-18, 10:16 2
Eksperyment na szczirach zrobili kiedyś naukowcy dali im dużo wolnej przestrzeni i domki najpierw ,rozmonozyly się na potęgę samice opiekowały się młodymi, a samce zdobywały pożywienie i otrzymywały dobre relacje z innymi gdy zabrakło przestrzeni zaczęło dochodzić do walk ale pokarm by wciąż dostępny , samice przestały dbać o potomstwo zaczęły zachowywać się jak samce nie chciały rodzic potomstwa a jak już się rodziło to samce zaczęły czesanie futerka i przestały się interesować samicami zaczęły się akty homoseksualizmu ładne samce przejęły rolę samic i utrzymywały się z samicami wyglądającymi jak i samce z zachowania byly agresywne do samców, i a każde potomstwo z gw🤬tu jakiegos samca który pomylił je z samcem gejem ,rosło i również stawało się homo , eksperyment zakończył się tym że populacja zaczęła wymierać mimo dobrych warunków i dużej ilości pokarmu , jak moral z tego a no taki że właśnie to samo się dzieje z ludzkością dużo pokarmu i dobrobyt powoduje dewiacje i samounicestwienie gatunku bo nie muszą walczyć o nic ani o pokarm ani o dobre warunki , z tad się wzięło LGBT !! Dewiacja gatunku z dobrobytu !!
Zgłoś
desade 2024-02-18, 12:20
Nikt mi nie wmówi ze to są normalni ludzie. Nigdy.
Zgłoś
GeorgeHarvey1 2024-02-18, 14:10 2
Mamy inne pomysły /sugestie

Zgłoś
corpo_kills_me 2024-02-18, 20:43
A może "gówno"?
Zgłoś
biegu86 2024-02-19, 7:02 1
Zgłoś
Kydu 2024-02-19, 8:45 1
polecam odrazu unicestwic te cpunke
Zgłoś
obi89 2024-02-19, 11:38
Chyba zwrócę to co zjadłem. Apeluje o przeniesienie na harda tego aktywiszcza.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem