Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
elBiaauawy, ale w tym temacie nie było żadnej dyskusji z której uciekłem albo której temat zmieniłem

Dlaczego mnie kłamiesz? To boli w samo serce trolku-molku-karamolku.
konto usunięte
2015-02-22, 0:53
Cytat:
elBiaauawy, ale w tym temacie nie było żadnej dyskusji z której uciekłem albo której temat zmieniłem Dlaczego mnie kłamiesz? To boli w samo serce trolku-molku-karamolku.
nie odnosisz się do tematu jak ci nie pasuje, tylko piszesz o trollach.
Precz kuhwo do książek
konto usunięte
2015-02-22, 1:45
Pomijając otoczkę o podbiciu świata, niszczeniu burżuazji i kręceniu wojen, trzeba oddać sowietom jedno - zarządzać, organizować i wychodzić z problemów oni potrafili - sposób w jaki zapuszczali się np w USA można z powodzeniem przekuć na strategię rozwoju dużej spółki i wchodzeniu na różne rynki zbytu.
Dostosowywanie się do zmieniającej się sytuacji - z pozytywu na negatyw i znów na pozytyw - to książkowy przykład przekierowywania zasobów na inne tory kiedy podstawowej działalności np kryzys przetrącił kręgosłup.
Natomiast organizacja wydawnictw, siatek szpiegowskich i całych partii politycznych stanowi przykład jak po wejściu na nowy rynek utrzymać się na nim wykorzystując marketing i jak organizować pracowników dla wydajnej pracy.
konto usunięte
2015-02-22, 9:41
Orkuś masz słabe pojęcie o ekonomii

Facet zarobi wystarczająco dużo na reklamie które każdy tutaj widział wplecione w materiał.
DUST DEVIL, oni mieli(i część nadal mają) złoto, uran, ropę, drewno, żyzne gleby i dużo miejsca do hodowli bydła czy innych zwierząt... Jeśli w ich kraju ludzie biedowali czy nie było materiałów do szycia gaci to mowa o dobrym zarządzaniu jest chyba wynikiem tego że wiesz nic o ZSRS, albo jesteś głupi, albo trollujesz. Więc jak jest?
konto usunięte
2015-02-22, 13:17
konto usunięte
2015-02-22, 15:05
konto usunięte
2015-02-22, 17:29
@up
Może jakieś źródła na poparcie tezy o całkowitym wyniszczeniu przeciwników?
@up
Masz jakieś źródła na poparcie tego że na poważnie się pytasz a nie trollujesz?
konto usunięte
2015-02-22, 23:54
DUST DEVIL, operacja trust była akcją wymierzoną w byłych obywateli Caratu i zwolenników Białych, którzy uciekli z Rosji. To wszystko w kraju było kontrolowane przez Czerwonych i nie było żadnej możliwości aby to odpaliło przeciwko nim.
Zagrzanie Ruskich do walki przeciw ZSRS? A to nie były komuchy niższej lub wyższej rangi, które postanowiły zmienić front...?
"A wyścig zbrojeń i przewaga technologiczna USA, a co za ty idzie budowa siatki szpiegowskiej? A próba wprowadzenia partii komunistycznych do rządów Niemiec, Francji, UK czy USA? A organizacja wydawnictw komunistycznych w Europie i USA?"
A od kiedy to co opisałeś wyżej podpada pod definicję wewnętrznego kryzysu...?
konto usunięte
2015-02-23, 8:26
elBiaauawy, wiesz że Cię ignoruję i adresowanie postów do mnie to starta twojego nędznego czasu?
konto usunięte
2015-02-24, 6:44
jak zwykle zmiana tematu jak już widzisz, że zrobiłeś z siebie debila