Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:16
Szwedzi przebijają inne liberalne kraje o głowe.
24-letni Irańczyk znowu trafił do aresztu po tym, jak szwedzki sąd uznał, że nie będzie go więził za transmitowanie gw🤬tu na Facebooku.
Zaledwie kilka dni po wyjściu na wolność mężczyzna groził nożem swojej rodzinie i chciał dźgnąć policjanta. Według sąsiadów Hugo Alfvens miał wszcząć awanturę, która omal nie skończyła się tragicznie. Mieszkańcy zza ściany zadzwonili więc na policję, ale napastnik ani myślał dać się aresztować Odpowie za próbę napaści z nożem i atak na funkcjonariusza - donosi friatider.se.
Mężczyzna jest dobrze znany szwedzkim mediom i tamtejszym służbom. W zeszłym tygodniu było o nim niezwykle głośno po kontrowersyjnej decyzji sędziego z Uppsali, który uznał, że Hugo Alfvens może bez przeszkód opuścić areszt. Mężczyzna trafił tam za transmisję gw🤬tu na bezbronnej Szwedce, którego dokonali jego koledzy.
Podczas przeszukania mieszkania Irańczyka znaleziono szokujące materiały. Oprócz narkotyków, śledczy natknęli się także na nagranie, na którym imigrant opowiada o tym, jak powinno się traktować wszystkie białe kobiety. Film nagrano w noc gw🤬tu, który później trafił na Facebooka.
Czyli śmieć nagrywa jak inne c🤬ki gw🤬cą szwedkę, cieszy przy tym swój tępy ryj, a sąd wypuszcza to gówno na wolność.
Tutaj zdjęcie tego pajca z momentu gw🤬tu,

Źródło:
o2.pl/hot/imigrant-pokazal-gwalt-na-facebooku-sad-go-wypuscil-i-irancz...
Zgłoś
flejtuch 2017-06-22, 17:36 12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-06-22, 17:48 146
Będzie filmik, będzie piwo.
Zgłoś
krecikprecik 2017-06-22, 18:19 10
A mi tam nie szkoda Szwedów już w ogóle, właśnie przez takie ślepe wspieranie multi-kulti.
Zgłoś
RedIsGood 2017-06-22, 18:35 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-06-22, 18:56 3
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2017-06-22, 19:16 4
Zgłoś
ciepson 2017-06-22, 19:23 9
Zgłoś
WeedLover 2017-06-22, 19:26 5
Nie uwierzę, dopóki nie zobaczę całości!
Zgłoś
ciepson 2017-06-22, 19:29
WeedLover, błogosławieni, którzy nie widzieli a uwierzyli.
Zgłoś
xawery666 2017-06-22, 21:45
Zainteresowal mnie komentarz, 1 od gory(szwedka, mniemam), nie znam szwedzkiego ale z pomoca translatora googla udalo mi sie to przetlumaczyc jako "Zwyczajnie chce dupy" co prowadzi mnie do konkluzji, ze u nich to chyba normalne....
Zgłoś
Tassadar 2017-06-22, 21:52 8
Zgłoś
konto usunięte 2017-06-23, 0:02 1
ciepson napisał/a:

WeedLover, błogosławieni, którzy nie widzieli a uwierzyli.

W takim razie jestem ateistą i poproszę o film.
Zgłoś
TheColt 2017-06-23, 0:30 2
Tutaj kawalek z jakiejs akcji juz niby po gwalcie ale ona dalej tam z nimi siedzi...
Zgłoś
konto usunięte 2017-06-23, 8:26
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem