Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46
konto usunięte 2011-08-29, 12:47
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-29, 14:12
to będzie wielka destylarnia na cześć towarzysza Putina
Zgłoś
Kmil69 2011-08-29, 21:16
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-30, 4:33
Ja się tylko dziwię jak ten MAZ z 00:44 ten gabaryt ciągnie przecież MAZy mają małą zamałą moc na takie ładunki
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-30, 20:34
Wiozą browar na moje urodziny. To już jutro
Zgłoś
Daaron 2011-09-01, 16:57
maćkow napisał/a:

na nikogo nie spadło .. nie zabiło .. nuda...

Yhy już widze śmierć w Sadisticu, jak wkleiłem raz poćwiartowaną blondynkę to mi nie zaakceptowali tematu więc na stronie sadistic można posłuchać sadystycznego śmiechu i idiotycznych dowcipów...
Zgłoś
jurek91 2011-09-01, 18:46
Do mojego Golfa wiecej wejdzie rzeczy jak tesciowa jedzie ze mna
Zgłoś
Conscribo 2011-09-01, 19:02
jakie duże butle z gazem
Zgłoś
ĸuń 2012-03-07, 8:30
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem