orion123123 napisał/a:
Nie wrzucaj wszystkich do jednego kosza.
Wybacz mi mój brak tolerancji i że nazywam rzeczy po imieniu .PS 8 czerwca w Warszawie marsz równości .
Brawo. Dziesiona pękła..... Tylko teraz do ZK dla bab czy chłopów? Biedny sędzia
konto usunięte
2019-04-12, 7:19
To w końcu dostanie udaru po odstawieniu hormonów, czy "źle to wpłynie na jego psychikę". Już jakieś nieścisłości he he
konto usunięte
2019-04-12, 8:52
LBZ napisał/a:
Gość jest dla mnie degeneratem bo czerpie satysfakcję ze swojej pracy. Coś okropnego.
Na pewno bardzo się przejmuje twoją opinią. Jeśli ją zamieścisz na fejsiku, zawsze może ją skasować...
konto usunięte
2019-04-12, 9:04
Rzeczy nalezy nazywać po imieniu. Dlatego wszelkiej masci teczowe zboczuchy pchaja się do szkół by edukowac dzieci. Durne lewusy myslą że chodzi o tolerancje.
Ale bardziej niebezpieczne jest wprowadzanie nowomowy. Tutaj nie mozna sie przed tym usytrzec. Zamiast mówic wprost że to zboczenie, mówi sie o nienormatywnych, mieszczacych sie w skali czy nawet normalnych zachowaniach sexualnych jak w przypadku homosiów.
Oczywiscie wiekszość społeczeństwa nie daje sie ogłupić i zboczenie nazywa zboczeniem, ale pamietajmy że nowomowa jest procesem. Wraz ze znaczeniem słowa zmienia sie odbiór zjawiska. Zboczeniec przebrany za babę, staje sie nagle światłym postepowcem i bojownikiem o wolność, to sie prawie juz dokonało. Kiedys tacy ludzie albo oddawali sie w zaciszu swoim dewiacjom, spotykali sie we własnym gronie, dzis rzadaja afirmacji swojego środowiska i akceptacji ich obrzydliwych zachowań sexualanych w sferze publicznej.