Zwykle szoszony, a czy od razu pedały. Podniecenie teslą może na to wskazywać
Bulbulator napisał/a:
Kiedyś moja eks wyłożyła swoje szkity na podszybiu z przodu, a ja przyhamowałem. Nie dla hecy, tylko musiałem przyhamować.
Żeby mogla się z tej dziury wygramolić, musiałem zjechać na pobocze i jej przez prawe drzwi pomóc.
Przechodnie na ulicy mieli ubaw, a ja wściekłą jak osa babę w domu.
No ale jakieś fotki chyba zrobiłeś?🤔
kubaska5 napisał/a:
Czemu odrazu pedały człowieku w jakimświecie ty żyjesz !
Po prostu widać, że pedały! Wróć do podstawówki i naucz się gramatyki, ortografii, wogóle się naucz czegokolwiek! Albo skończ podstawówkę chociaż! A to są pedały!
ale o co w tej zabawie chodzi ? żeby pokazac ze zasada bezwladnosci dziala ? czy jaki inny c🤬j ?
Amon1969 napisał/a:
lubisz w dupala co nie?
Mordo nie moja sprawa co robisz z kolegą po szkole.
misiowydom napisał/a:
Wy choragiewki mentzenowe to wszędzie widzicie pedałów, to rodzaj urazu czy kompleksu 🤔
Głodnemu chleb na myśl
żmij napisał/a:
Czyli jednak powyższy film jest Twój.
Tak podejrzewałem.
Znamy się z tego forum już parę miesięcy i nigdy nie podejrzewałem, że jesteś głęboko zakonspirowanym pedałem szukającym partnera.
U mnie go nigdy nie znajdziesz.
Warto było prowokować niesmak, tylko dla wywarcia krótkotrwałego efektu euforii, że komuś mogłeś doj🤬?
Wcześniej taki nie byłeś. Skąd teraz taka zmiana?
[ Dodano 2025-06-12, 03:47 ]
vladok napisał/a:
No ale jakieś fotki chyba zrobiłeś?🤔
Gdybym w tym momencie miał czym, to napewno bym zrobił, ale wtedy smartfony były jeszcze nie wynalezione.
Gdybym taką fotkę miał z tego zdarzenia, to z pewnością bym się takim foto z wami podzielił.
misiowydom napisał/a:
Mordo nie moja sprawa co robisz z kolegą po szkole.
"mordo..." k🤬a to już wiem z kim mam do czynienia. Wracaj do szkoły chłopczyku, ale zaraz wakacje

Amon1969 napisał/a:
"mordo..." k🤬a to już wiem z kim mam do czynienia. Wracaj do szkoły chłopczyku, ale zaraz wakacje
Bądź oryginalny i wymyśl chodź raz coś sam, a jak nie po podpytaj kolegi jak już będzie po wszystkim 😉