Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-06-15, 23:09
jaja ma ale kiepsko mu idzie z tym bieganiem
Zgłoś
WujaszekStalin 2013-06-15, 23:30 3
"Co to za zebranie jest?" najlepszy tekst
Zgłoś
luek0 2013-06-15, 23:30 1
MADErrFAKErr napisał/a:

wykpiwcy mówiący "" będą musieli zacząć zastanawiać się jak to odszczekać...

Jaki kraj taki Remi

Zgłoś
konto usunięte 2013-06-16, 0:05
Na sadolu Sobota wieczór (nie noc) sama gimbaza...
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-16, 0:11 2
dlancer napisał/a:

Na sadolu Sobota wieczór (nie noc) sama gimbaza...

to już teraz wiemy kim jesteś...
Zgłoś
Megatr0n 2013-06-16, 0:46 2
Gość ma jaja z adamentium, iść z browarem pod komendą policji i jeszcze zgrywać trolla XD
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-16, 0:49 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-16, 1:07
@masabitumiczna
Jest noc pustaku...
Zgłoś
żbik 2013-06-16, 1:10 1
Mermeros napisał/a:

Cóż, jeśli w tych butelkach był inny płyn niż alkohol, to czy dostanie jakąś karę, chociażby za uciekanie?

Dostaniesz i dodatkowo za zaśmiecanie!
Mam wyrok skazujący na papierze z dzisiaj za postawienie na chodniku piwa w butelce 0.33 w momencie jak struże prawa podjechali.
Za picie i zaśmiecanie 150zł...
Po brawurowej interwencji, prawie pełne piwo oczywiście zabrałem..
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-16, 1:23
1. jaracie się Sylwestrem... zwykłą rozpieszczoną przez rodziców p🤬dą która myśli że wszystko mu wolno.
2. Taki z niego kozak że w ostatniej akcji widać jak zatrzymuje się przed ulicą by nie dostać mandatu za przekroczenie w miejscu niedozwolonym...
3. Po złapaniu pewnie rozmawiał z policją jak ten typ z BMW
4. Lajkujcie dalej a mendy nikomu nie popuszczą
5. Jesli ktoś na przypał wyłazi przed mendy z butelką to chyba nikt normalny nie będzie ganiał za szczylem...
6. hejtujcie mnie ile wlezie ale prawda jest taka że kolesiowi zależy na popularności a Wy drodzy sadole poszliście na żeź jak stado baranów a z Tego powodu jest mi niezmiernie przykro...
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-16, 1:45
Ciekawe teraz ile osob ten filmik zainspiruje do wykonania podobnej akcji podczas ewentualnego spotkania z policja.Przeciez im sie nie chce biegac.Troche sprintu a 100 w kieszeni.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-16, 2:14
za wardęge zawsze piwko
Zgłoś
Wójcik 2013-06-16, 2:22
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-16, 2:22
Przepraszam czy jest tu jakiś prawnik który mógłby wytłumaczyć poniższą kwestię?
Można przypuszczać, że policja zatrzymała Pana z filmu. Czy zaszła zasadność zatrzymania? Czyn prawdopodobnie wyczerpał znamiona wykroczenia.Ale czy na pewno? Miał oczywiście obowiązek wylegitymowania się. Ale czy środek zapobiegawczy w postaci zatrzymania (skucia) był zasadny? Czy możliwym jest że w/w będzie miał możliwość starania się o odszkodowanie?
(art.552 i nast.KPK)
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-16, 2:42
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem