👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Od strony prawnej powinien napisać czy powiedzieć, żeby nikt tego nie próbował na własną rękę. Kiedyś była taka słynna akcja, że ktoś spróbował powtórzyć coś mega niebezpiecznego, nie udało się i nieźle się poturbował, a grzywnę i to dość wysoką zapłacił człowiek, który nagrał film i wrzucił go w internet. Dlatego w programach typu Jackass są takie ostrzeżenia.

W Polskim mam talent jury by go wyrzuciło zanim by zaczął, a jeśli nie to chciałbym zobaczyć ich reakcję.
Btw. Troche było by sprzątania jakby coś poszło nie tak :/
Btw. Troche było by sprzątania jakby coś poszło nie tak :/

remind25 napisał/a:
pila jest wysunieta do przodu a on wisi z tylu... zero zagrozenia
Nie jest wysunięta pare metrów tylko max 5cm ale jakby upadł to pewnie z 50% szans że głową by zarył w piłę a jakieś 80% że ciałem...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie