materiał własny, życzę miłego oglądania
Konto usunięte
2013-02-17, 13:11
Fajnie ze chłopaki się dobrze bawią. Chwała im za to. Ale k🤬a rurki te czapki to czyste pedalstwo.
Ja myślałem, że teraz w gimnazjum, to tylko wp🤬l, szlugi i brak dziewic, a tu taka pozytywna zabawa. Piwo!
u mnie w szkole to takie pedały w rureczkach i "fullcapach" nie mają życia...
Często mają mordy obite i tak powinno być wszędzie.
podpis użytkownika
....................................................................................................................................................
A potem kolejka na bezrobociu 3 km... bo się k🤬y w szkole nie uczą tylko czapką rzucają.
@cinoooo
U ciebie w szkole, gdy masz 22 lata ? wiec mam rozumieć że jesteś tak upośledzony że nie zdałeś sporo razy że w wieku 22 lat siedzisz ciągle w gimbazie.
C🤬j mogą sobie chodzić w czym chcą byle by nie kozaczyli.
Napinacze dawać swoje zdjęcia w długich, tłustych włosach i koszulkach behemota nie zmienianych od tygodnia...
@up
Wszyscy w behemocie noszą rurki D: czarne!
Mi się wydaje że to po prostu jakieś lamusy bez życia albo ortaliony
Konto usunięte
2013-02-17, 13:31
I na c🤬j wam te czapki?
dawid301293 napisał/a:
Które to gimnazjum?
A co, nie wiesz gdzie papiery złożyć?
@2up by słońce nie nap🤬lało po oczach.
A tak właściwie c🤬ja nie wiem i nie chce wiedzieć niech sobie noszą przynajmniej wiem że ja zobaczę kogoś w takiej to mam pewność że jest zj🤬y. Czyż to nie jest jakiś plus ?
Konto usunięte
2013-02-17, 13:41
oliwerze który ssie, co ty się tak udzielasz w tym temacie jak matka broniąca dziecka na wywiadówce?
Konto usunięte
2013-02-17, 13:42
Nie było męskich aut ( no chociażby kolor) litości k🤬a.
A nie, to matka po ciebie przyjechała, sorry
@2up
Bo mnie wk🤬ia jak Lamusy bez życia wtrącają się do życia innych lamusów i każą im być takimi lamusami jak oni.
Narażam się na hejt taką wypowiedzią ale ogólnie chodzi o to że powinniśmy mieć chyba ogólnie wyj🤬e na to co kto nosi jego sprawa ...
Konto usunięte
2013-02-17, 14:09
Konto usunięte
2013-02-17, 14:13
zalosna szkola dla emo dizeci

za moich czasów codziennie bys mial opluty plecak i skopany ryj po szkole

a jakbym sie wkur1l to bym ci zgasil szluga na twarzy