👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
🔥
Polskie efekty specjalne V3!
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Trzyszcz jak widzisz ci "amatorzy" mają większego skilla niż nasza obsrana reprezentacja i potrafią podkręcać piłki.

Dlaczego wszyscy myślą, że jak ktoś nie lubi piłki nożnej to już nie uprawia innego sportu, ani choćby innego hobby i jest grubasem? To jest właśnie ograniczone myślenie.

to nie jest kwestia nielubienia piłki nożnej, grałem w nogę ale dzisiejszy sport to medialna korporacyjna maszynka do robienia kasy nie mająca nic wspólnego ze zdrową rywalizacją, a już liga mistrzów to esencja tego co mam na myśli, jak jeden piłkarz może zarabiać tyle kasy? bo tylu idiotów to ogląda...świat stoi na głowie

Kristoff nie chodziło mi o podkręcanie. Ja mówię o tych piłkach co jakiś slalom odwalają w powietrzu, bo te normalne też w większości są podkręcane na filmiku.
Duża część z tych bramek jest czystym przypadkiem. Kopiący nie skupiał się na tym by piłka poleciała w dany punkt. Szczerze to nic specjalnego bo takie bramki to się w gimbazie na wf strzelało.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie