👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie ma nadmiaru emotikonek, jest więcej niż jedno słowo, nikogo nie obrażam a wulagryzmy nie świadczą o braku kultury, zwłaszcza że zachowałem formę grzecznościową, jak na moje oko zgodnie z regulaminem się wypowiedziałem.
Wybieram jawę. To jest dobry test, rzetelny poparty dobrym materiałem filmowym.

filmik zrobiony strasznie jednostronny, nie pokazali reakcji samic ludzkiego gatunku na oba motory, nie pokazali maksymalnej prędkości.
MotoGdynia napisał/a:
... twój Pan będzie ...
Jestem hetero, nie oceniaj ludzi przez pryzmat własnych preferencji.

Ja miałem jawke 50 ale nie kaczke tylko mustang i jeszcze sobie kiedyś taką sprawie. Afrą smigam też bo na jawce to ja europy nie przejade, chociaż są tacy co by ziemie okrążyli na jawce albo komarze ;D
slawekfmx napisał/a:
Ja miałem jawke 50 ale nie kaczke tylko mustang i jeszcze sobie kiedyś taką sprawie. Afrą smigam też bo na jawce to ja europy nie przejade, chociaż są tacy co by ziemie okrążyli na jawce albo komarze ;D
Na Horizons Unlimited Motorcycle Adventure Travellers widziałem, że chłopaki przejechali konkretną część świata na Jawkach, tak wiec już pewnie dawno ktoś to zrobił

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie