Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
fikuswdoniczce 2021-03-01, 21:16 2
Wilki w Rosji to zupełnie co innego niż wilki w Polsce. U nas jeszcze niedawno trudno je było spotkać, a w Rosji jest ich od zaj🤬ia.
Zgłoś
TRQPL 2021-03-01, 21:21
maddog77 napisał/a:

Zawsze twierdziłem że ruskie to k🤬y nie ludzie i zdania nie zmienię.

Generał Gorge Patton:

"Problem w zrozumieniu Rosjanina jest taki, że nie bierzemy pod uwagę faktu że on nie jest Europejczykiem, ale Azjatą i dlatego myśli pokrętnie. My nie możemy zrozumieć Rosjanina bardziej niż Chińczyka czy Japończyka i od kiedy mam z nimi do czynienia, nie miałem żadnego szczególnego pożądania zrozumienia ich poza obliczeniami jak dużo ołowiu lub stali trzeba zużyć, aby ich zabić. W dodatku, poza innymi cechami charakterystycznymi dla Azjatów, Rosjanie nie mają szacunku dla ludzkiego życia i są sukinsynami, barbarzyńcami i pijakami."

Źródło: Stanley P. Hirshson, General Patton: A Soldier’s Life, Harper Collins, 2003, s. 650.

podpis użytkownika

Die motherfucker die motherfucker die.

I will wear you like a condom.
Zgłoś
p................k 2021-03-01, 21:25 4
Zenonn napisał/a:

A nie zastanowiłeś się nad tym, że to może jednak Polacy są tacy źli, skoro byli ze wszystkimi sąsiadami skonfliktowani i wszystkich nienawidzą ?
Weź wyjdź z nory, pozwiedzaj świat, poznaj ludzi. Omijaj tylko Ukrainę bo tam mnóstwo takich jak Ty, z tym że nienawidzących Polaków.

To Ty wyjdź z nory razem z kolegą. Trzy mocarstwa od setek lat rozgrywały nasz region, skłócając mniejszości etniczne i wyznaniowe między sobą w granicach Królestwa Polskiego i przekupując szlachtę bo w ich k🤬idołkach bano się polskiego imprializmu, którego historycznie nasi umiłowani władcy nigdy nie planowali ale Niemcy i Brytole mierzyli nas swoją miarą i czuli pismo nosem, że nasi Królowie mogą brać ich pod c🤬j z tym pokojem i przyjaźnią. Z Rusią natomiast chciał nie chciał musiało dojść do zwarcia bo nasza polityka wschodnia i kresy to polska aktywność militarna blisko Moskwy + łatwy teren (choćby ta słynna Brama Smoleńska, od setek lat historyczny kierunek działań wojskowych), a na to sobie ani Car, ani Bolszewicy pozwolić nie mogli.
Zgłoś
Karlito90s 2021-03-01, 21:37 2
mefedroniarz2021 napisał/a:

wilka CI k🤬a obronco zwierzat szkoda?

zamknij p🤬de śmietniku
Zgłoś
Hollow_Man 2021-03-01, 21:40
może to właściciel tego owczarka co go rozszarpały?
Zgłoś
Tfujojczym 2021-03-01, 22:17 2
Sp🤬alały prosto po to aby autor miał co na sadola wrzucić.
Zgłoś
Tetrix 2021-03-01, 22:17 1
Konfedernacja napisał/a:

Piękne i śmieszne.
Szkoda tylko, że nie było słychać wilczego "chrup".
A wszelkim bambinistom murzyńska pała w gardło.

Ty brutalu.. ;o
Zgłoś
HackerAGD 2021-03-01, 23:10 2
maddog77 napisał/a:

Zawsze twierdziłem że ruskie to k***y nie ludzie i zdania nie zmienię.

Tak k🤬a, nie ma to jak generalizować cały naród z powodu jednego zjeba. Tutaj przynajmniej widać jakąś dziką watahę psów która pewno nie jest miluśa dla człowieka. No ale już c🤬j, niech wam będzie....
To jakim zj🤬ym narodem są polszewicy skoro jeden z nich jest zdolny do takiego czynu? J🤬i hipokryci.....

planeta.pl/Kronika-policyjna/sycow-kierowca-przejechal-psa-busem-rafal...
Zgłoś
youzeck1984 2021-03-01, 23:10 1
mefedroniarz2021 napisał/a:

wilka CI k🤬a obronco zwierzat szkoda?

Bardziej mi tego wilka szkoda niż Ciebie mordowanego tępą maczetą...
Zgłoś
syulung 2021-03-01, 23:46 1
maddog77 napisał/a:

Zawsze twierdziłem że ruskie to k🤬y nie ludzie i zdania nie zmienię.

Proszę nie obrażaj kurew, to bardzo niesprawiedliwe z twej strony.

HackerAGD napisał/a:

Tak k🤬a, nie ma to jak generalizować cały naród z powodu jednego zjeba. Tutaj przynajmniej widać jakąś dziką watahę psów która pewno nie jest miluśa dla człowieka. No ale już c🤬j, niech wam będzie....
To jakim zj🤬ym narodem są polszewicy skoro jeden z nich jest zdolny do takiego czynu? J🤬i hipokryci.....

jesteś tak tępą mędą ścierwiu głupi że nawet mi czasu żal.
Zgłoś
HackerAGD 2021-03-02, 0:33 2
syulung napisał/a:

Proszę nie obrażaj kurew, to bardzo niesprawiedliwe z twej strony.
jesteś tak tępą mędą ścierwiu głupi że nawet mi czasu żal.

Następny wyklęty intelektualnie pat(o)riota polszewik
Zgłoś
NafazowanyKoleś 2021-03-02, 1:41 1
Zajebiste komentarze, pomyślałem przez nie, że jest sobota i naj🤬i coś wypisują. A jest przecież środa, w dodatku to ja jestem naj🤬y i nie wiem co o tym myśleć. Niby dobrze że się jebiecie nawzajem, ale z drugiej strony jakoś tak smutno że nie ma lepszych ripost.
Zgłoś
raistpol 2021-03-02, 3:57
HackerAGD napisał/a:

ty putinowska piąta kolumno, nie widzisz że 1/3 pato na sadolu to z rosji?
Ja p🤬lę, kolejny k🤬a piewca miłości, co jak kogoś nie lubisz i o tym powiesz, to on zwyzywa, może pobije, a najchętniej podp🤬li na policje

podpis użytkownika

i tak mnie jebie twoje zdanie
Zgłoś
Kici-Kici 2021-03-02, 4:19
Ciekawe czym jedzie ten c🤬j
Zgłoś
htp 2021-03-02, 10:31
Kriuk napisał/a:

To Ty wyjdź z nory razem z kolegą. Trzy mocarstwa od setek lat rozgrywały nasz region, skłócając mniejszości etniczne i wyznaniowe między sobą w granicach Królestwa Polskiego i przekupując szlachtę bo w ich k🤬idołkach bano się polskiego imprializmu, którego historycznie nasi umiłowani władcy nigdy nie planowali ale Niemcy i Brytole mierzyli nas swoją miarą i czuli pismo nosem, że nasi Królowie mogą brać ich pod c🤬j z tym pokojem i przyjaźnią. Z Rusią natomiast chciał nie chciał musiało dojść do zwarcia bo nasza polityka wschodnia i kresy to polska aktywność militarna blisko Moskwy + łatwy teren (choćby ta słynna Brama Smoleńska, od setek lat historyczny kierunek działań wojskowych), a na to sobie ani Car, ani Bolszewicy pozwolić nie mogli.

Na szczęście się wyróżniamy, bo mamy Chrystusa za króla.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie