👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zasłyszane podsumowanie:
999 GAMES IN 1
Największe kłamstwo lat 90'
Zgadzam się w pełni...
999 GAMES IN 1
Największe kłamstwo lat 90'
Zgadzam się w pełni...

Pamiętam jak u ruskich na targu kradłem te kasety za łebka.
Bo nie było w co grać
Bo nie było w co grać

Szedłes na plac 10 zł płacisz masz frajde cały rok, teraz idziesz do skpeu placisz 270zł i frajda w 4h
Piękne czasy były. Nawet pamiętam, moja mamuśka grała w tetrisa. I szło jej tak zajebiście, że biła na głowe wynikami wszystkich znajomych

Haha, ale frajerska pojemność. 999999 [kilka chińskich znaczków] - to jest prawdziwa moc.

najlepsza grA double dragon 2 do tej pory czasm w nia pogram i jest na 2
niby "999 in 1" a tak naprawdę było kilkanaście gierek które się później powtarzały i różniły się tylko kolorem tła

Tajemnica zajebistości tych gier to prostota i doskonała grywalność. Teraz masz grę, którą obsługujesz 15 przyciskami na padzie, a w bijatykach żeby zrobić kombo naciskasz wszystko jak głupi. Pamiętacie stare bijatykli na joystiku/padzie z 1-3 przyciskami fire? Ile trzeba było się namachać, żeby zrobić cios specjalny.
Jak patrze na te stare zabawki to tibja musiała być przełomem nic dziwnego że wszyscy w niom grają

do tej pory nie wiem czym różniły się te wszystkie gry w przykladowej kasecie 999 in 1 ;d
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie