Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To jest wykroczenie za które grozi 5 do 30 dni lub grzywna od 20 do 5.000 złotych. Możliwa też jest nawiązka w wysokości do 1000 złotych na cel związany z ochroną zwierząt.
Biorąc pod uwagę okoliczności - odrąbanie łba i porzucenie truchła nie jestem pewien, czy gościowi nie zostaną postawione zarzuty z innych paragrafów, w tym kodeksu karnego - nie wiadomo bowiem, czy zwierzę w chwili dekapitacji żyło, czy było martwe - jeśli żyło, to dochodzi art. 35 kk i kara od 3 m-cy do 5 lat.
Dodaj jeszcze postój na trasie szybkiego ruchu…. jednak bliżej nam do wschodu a nie zachodu Europy. Polak, Rusek, Ukr, Bielaruś jak jeden brat. Mam nadzieję, że ten materiał się rozniesie i będzie należyta kara.
Jeszcze dochodzi §86 87KW, to tak dla przypomnienia.
Materiał własny.
Mam nadzieję, że to tylko taki primaaprilisowy żart. Wiem, że siedzi tu cała masa zniewieściałych cip, ale w to nie uwierzę.
Patrząc na nich oboje
Który z tych facetów jest kobietą?
W du. Se wsadź te prawne notki
Ta wiedza kosztowała mnie 1500zł grzywny, ale dzielę się nią za darmo cymbale. Nie dziękuj.
To jest wykroczenie za które grozi 5 do 30 dni lub grzywna od 20 do 5.000 złotych. Możliwa też jest nawiązka w wysokości do 1000 złotych na cel związany z ochroną zwierząt.
Biorąc pod uwagę okoliczności - odrąbanie łba i porzucenie truchła nie jestem pewien, czy gościowi nie zostaną postawione zarzuty z innych paragrafów, w tym kodeksu karnego - nie wiadomo bowiem, czy zwierzę w chwili dekapitacji żyło, czy było martwe - jeśli żyło, to dochodzi art. 35 kk i kara od 3 m-cy do 5 lat.
Najpierw trzeba mu udowodnić, że żyło, a ich było dwóch. Na filmie nie widać nawet, czy to oni potrącili to zwierzę, w zasadzie widać tylko, że odrąbują głowę leżącego zwierzęcia, stoją w miejscu niedozwolonym i wyrzucają padlinę. Jeśli już to pewnie dostaną mandaty.
Chciałeś zabłysnąć, a sam wyszedłeś na debila . Bada się mięso dzika
Mięso każdej dzikiej zwierzyny należy przebadać przed spożyciem. Badania prowadzą przeważnie Inspektoraty Weterynarii.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie