Tak na dobry początek dnia:
Po przeprowadzeniu kontroli mięsa w kebabach sprzedawanych na terenie Norwegii okazało się że zawiera ono wieprzowinę
Tysiące muslimów nie pójdą już do raju
Całe to zamieszanie zostało skomentowane małym "sorry pomyłka"
vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10114597
Przeczytane gdzieś w internetach (à propos arabów, żydów i innych tego typu):
Pewnego dnia murzyn, żyd, arab i cygan zakładają się o to, kto pierwszy spadnie z wieżowca. Weszli na wieżowiec i skaczą. I kto wygra?
Społeczeństwo.
L................2
2013-03-15, 15:01
Zaiste szatański plan wypędzenia tych sk🤬ysynów z kraju
k................z
2013-03-15, 15:02
A jakby tak przegłosować ustawę, że każdy produkt sprzedawany w Polsce, musi zawierać śladowe ilości wieprzowiny? Toż to k🤬a raj (nie dla ciapatych-na szczęście).
Za materiał stawiam piwo z kebabem.
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Panie i Panowie!
Europa się broni
to jest świetny pomysł!! do wszystkiego dodać troszeczkę wieprzowiny, minimalnie, choć wiem że mięso swini to najgorsze gówno, i zydzi maja rację z tym ze tego nie jedzą.
ale wystawić im sklep z ich jedzeniem z cenami z dupy.... i całe petrodolary, o ile jeszcze tak się to mówi przypłyna do nas!!! łahahahahaha
Specjalnie się zarejestrowałem żeby "dać piwo".
Osobiście nie wierzę w życie po śmierci, ale ważne jest to, że te ciapate brudasy wierzą i zgodnie z ich religią teraz nie trafią do tego "lepszego miejsca". Ciekawe co teraz zrobią? Ci, którzy żarli te produkty będą udawać, że tego nie zrobili? Albo może jakiś ich przywódca duchowny zmyśli jakiś "kruczek", który pozwoli im to jakoś obejść (np. zabij 10 niewiernych, a Allach wybaczy ci to, że ze smakiem wcinałeś wieprzowinkę).
Jednak można w piękny i subtelny sposób powiedzieć im, żeby wyp🤬alali z kraju.
Wszyscy na sadisticu się cieszymy
d................t
2013-03-15, 15:48
A propos tematu, dobrych pare lat temu byłem świadkiem następującego zdarzenia.
Odwiedziłem żonę w Niemczech, studiowała tam w ramach programu Erasmus.
Koedukacyjne akademiki, jak to w Niemczech bywa, wśród zagranicznych studentów sporo też było muzułmanów, których zamożni tatusiowie wysyłają na studia.
Podczas jednej z wspólnych kolacji (uczestniczyło w niej kilkanaście osób, dwie Wietnamki, większość Polaków, ktoś tam z Włoch, Francji, dwóch dość ortodoksyjnych "allahów" (w sumie nie pamiętam skąd byli) i jeden Kurd, z Syrii, chrześcijanin.
Wietnamka przygotowała sajgonki. Pycha, palce lizać. Wszyscy jedzą, wp🤬lają aż im się uszy trzęsą. Kurd (który gadał z dwoma turbanami po ichniejszemu) nagle coś im mówi, a oni się z niego śmieją. Po prostu beka. Potem powtarza wszystko po angielsku: "chłopaki, jeśli nie wierzycie, że to wieprzowina, to spytajcie resztę, ale przyznajcie że jest pyszna". Oni patrzą z przerażeniem na nas, a my - tak i owszem, wieprzowina. W tym momencie muslimy podrywają się jakby na węglach siedzieli, pędzą na złamanie karku do kibla , krzyczą do siebie "allah, wuj wie co", ale to nie było allah akbar na pewno. Palce w gardło i głębokie rzyganie w kiblu. Potem się przez pare tygodni nie pokazywali, nie wiem, bo wyjechalem, modlili sie, leżeli plackiem, czy jaki c🤬j.
Dodam, że mimo wszystko większośc szmatogłowych, którzy przyjechali w ramach wymiany studenckiej, mimo wszystko szybko zapomniała o zwyczajach. Probowali rwać lachony na potęgę, swatać się z Niemrami, za kołnierz nie wylewali. Dla większości był to pierwszy alkohol w życiu. Rzygali jak koty, ale się przyzwyczajali. Polacy spijali ich do nieprzytomności tak dla sportu.
Cytat:
Smażcie się w piekle, brudne k🤬y!
No i po co ta agresja?
Nie no żart jakby się dało to za ten komentarz dostałbyś ode mnie drugie piwko.
podpis użytkownika
Księciuniu, dajno dwa złote.
IMSO (in my sadistic opinion) jak się ma problem z nimi - trzeba kilka razy dobrze smalcem wysmarować guziki w windzie wywiesić kartkę, że są pokryte smalcem świńskiem. Dwa, jeśli coś się dzieje - trzeba mieć psa w domu - nie mogą go dotykać też.
Proponuję wziąć przykład ze starego dowcipu: co to jest duże, czarne i wisi u szyi żyda (musli)?
Norwegia to wspaniały kraj;)
m................4
2013-03-15, 15:58
To teraz czekamy na tą ich j🤬ą świętą wojnę. Znaleźli w końcu sk🤬ysyny pretekst, żeby ją wywołać.