Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 12 minut temu
Troll poziom heroic
konto usunięte • 2017-12-01, 10:02
Założyciel feministycznej strony "Medusa", przyznał ze był to sprytnie pomyślana satyra na feministki, niestety rzeczywistość go przerosła i musiał się wycofać w zderzeniu z absurdem, który sam stworzył.

"Medusa" miała wysmiewać feministki, sam ruch, można było tam znaleźć kwiatki pokroju, że białe kobiety powinny się w USA częściej poddawać aborcji by wyrównać bilans ras.

Jednak absurd zabrnął za daleko, kiedy wpis że zgw🤬cone kobiety powinny poddawać do sadu jedynie prawicowców, a wybaczać liberałom bo to w sumie dobrzy ludzie znalazł posłuch i został użyty jako argument w "Washington Post" znanym liberalnym piśmie.

To dla autora satyrycznej strony było już za dużo i uznał że w ten sposób wyrządza krzywdę innym ludziom.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2017-12-01, 21:39 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
natking 2017-12-02, 0:56
@up w tym przypadku "że to w porządku być białym" nie było wszystko "w porządku", jakby się wydawało na pierwszy rzut oka, bo chodzi o kontekst użycia takie sformułowania. Pisałem tam pod tematem.

Tutaj trolowanie to zdecydowanie lepsze słowo niż eksperyment społeczny. Przede wszystkim dlatego, że cała głównoburza przenosi się do sieci, a sprawa nie wnosi wiele do naszego rozumienia samych siebie. Ot idiota powtarza po idiocie. To robimy na co dzień, wszyscy
Zgłoś
konto usunięte 2017-12-03, 22:29
Powiedzialem to nie tak dawno temu w dyskusji twarza w twarz pewnemu specjaliscie z "tytulem naukowym" i jak na egomaniaka przystalo zacytuje sam siebie:

"masz w kieszeni urzadzenie dajace Ci dostep do niemal calej wiedzy zgromadzonej przez ludzkosc - twoj telefon. Nie musisz mi wierzyc, nie musisz brac za pewnik statystyk ktore tu podaje. Wyjmij telefon, sprawdz fakty i wykaz mi ze powiedzialem nieprawde!"
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem