Mnie nie nabraliście. Pozdrawiam, oglądający mobilną wersję sadolka.

Świetny materiał - duże, zimne piwko.
Chciałabym mieć takie cycki jak ta z 2:20. Tylko nie powinna podawać swojego numeru, pewnie połowa sadoli już dzwoniła.

Chciałabym mieć takie cycki jak ta z 2:20. Tylko nie powinna podawać swojego numeru, pewnie połowa sadoli już dzwoniła.

Świetna sprawa, prawie padłem jak to zobaczyłem. Płacz tego murzyna bezcenny...

łahahaha, jeszcze trzeba było tą zj🤬ą grafikę trollface wstawić
Dalej nie wierzę że dałem się zrobić w balona, i w dodatku siedząc na tablecie...
podpis użytkownika
Nie ważne czy jesteś czarny czy żółty, katolikiem czy muzułmaninem, homo czy bi, zeofilem czy nekrofilem i tak Cię k🤬a nienawidzę!

Nieosiągalny napisał/a:
Dalej nie wierzę że dałem się zrobić w balona, i w dodatku siedząc na tablecie...
Taborecie, nie tablecie.
Beke to miałbym z Ciebie gdyby nie to. że jestem po robocie i nie chce mi się nawet diss-ować, więc wytłumaczę Ci po krótce bo to Twój drugi post i chyba jeszcze nie do końca wiesz o co chodzi... tego typu trolling jest powszechny jak auta na drodze, baaa, jest prosty, beznadziejny, bez finezji i smutny jak p🤬da więc proszę Cię daruj go sobie, za taką słabizne to jedyne piwo o jakim mogę mówić to te, które zaraz wyciągnę z lodówki i sam wypije.
bo my - sami najlepsi, najwyższy sort!
bądź silny i zabijaj w sobie słabości,
tylko wtedy osiągniesz szczyty!
Postskriptum v l g Сталь
podpis użytkownika
Nasz świat bezlitosny, załamywać się nie mamy prawa,bo my - sami najlepsi, najwyższy sort!
bądź silny i zabijaj w sobie słabości,
tylko wtedy osiągniesz szczyty!
Postskriptum v l g Сталь
Takie "wstawki" powinny być banowane.
"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
podpis użytkownika
Świat bez muzyki? To nie dla mnie."Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"