Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:17
trollowanie grajków
konto usunięte • 2012-06-03, 15:32
w ok 25 sekundzie Ozzy Osbourne niesie flagę

enjoy!

PS : szukałem po tagach nie znalazłem. jak było to do utylizacji
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-03, 21:25
No pamietam te czasy . Jak nie zostawiłes przerwy po slowie konczacym sie na e wyglądało ono jak ę i mozna bylo dwóje na dyktandzie dostac .
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-03, 21:30 7
amatorka_protein napisał/a:

A teraz niech mi ktos uzasadni , dlaczego nie stawia sie spacji przed przecinkiem . Odpowiedz nie bo nie nie jest akceptowana .

Kwestia tradycji, zaczęło się dawno temu gdy ludzie wynaleźli pismo. Około 500 lat temu Gutenberg pokazał nam jak się używa pisma drukowanego, od tego czasu nikt nie stawia spacji przed znakami przestankowymi, co możesz zobaczyć w każdej książce. Chyba, że nie zaglądasz - to ok.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-03, 21:32
piotrekz03 napisał/a:

Kwestia tradycji, zaczęło się dawno temu gdy ludzie wynaleźli pismo. Około 500 lat temu Gutenberg pokazał nam jak się używa pisma drukowanego, od tego czasu nikt nie stawia spacji przed znakami przestankowymi, co możesz zobaczyć w każdej książce. Chyba, że nie zaglądasz - to ok.

Sprawdziłem , Masz racje . Zwracam honor , bo jako jedyny Potrafiłeś wyjaśnic
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-03, 21:54 14
@up
Mimo, że piotrek wytłumaczył to nadal stawiasz spację przed przecinkiem
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-03, 22:07 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-04, 2:35
Pisz jeszcze -sh zamiast -sz i -oo zamiast -ó. U mnie w gimnazjum było modne
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-04, 15:14 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-04, 21:13
Zajebiscie , wrz sobie teraz sklep nita . Mozesz czuc sie ja zwyciezca paraolimpiady w ktorej nie udalo mi sie z toba wygrac . Get a life .
Zgłoś
Coliber 2012-06-04, 21:24 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-04, 22:09
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-04, 23:06
Heh... Głupota jest jednak nieuleczalna.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-05, 6:43
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem