Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:57
Urynoterapeuta 2014-10-21, 22:40 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
sirred44 2014-10-21, 22:40
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Miacholl 2014-10-21, 22:40 12
Gdyby w USA wymierzył suszarkę w przejeżdzający radiowóz to mielibyśmy śliczną strzelaninę na hardzie
Zgłoś
Unfrey 2014-10-21, 22:41 3
Zaraz się zlecą fascynaci milicyjnych pał.
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-21, 23:05 5
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-21, 23:05 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-21, 23:17 2
Zgłoś
merh 2014-10-21, 23:30 1
To chyba pokaz debilizmu. Bez porownania z tym,co pokazuje p.Emil i jego misją. Dno. Poza rzecz jasna Stopem,ktory powinien oczywiscie zostać ukarany.
Zgłoś
Ashtarx 2014-10-21, 23:43 3
ajeinot napisał/a:

i to właśnie jest gimbaza na sadisticu... dorośniesz dzieciaku to zrozumiesz. Poważny dojrzały człowiek zrozumie i nie będzie się podniecał jakimś pedałem z kartonem..

widać dziecko z liceabazy przegrało zycie a przykre ze takich idiotów jak ten powyzej sie namnozyło policja nie jest do niczego potrzebna na filmiku widac ze lamia prawo wiec jezeli sa tacy wporzadku powinni dostac mandat i w kazdej sytuacji w ktorej zawinil policjant +50% kary bo ma byc to wzor do nasladowania po to są szkolenia zeby taki idiota wiedzial co czym grozi a nie jeszcze bezczelnie sam mowil sądowi na jaką kare wyraza zgode (potrącenie 19 latki)
Człowiek sie spieszy nic nie zrobil to z🤬by sie go czepiaja przez godzine zeby premie dostac...
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-21, 23:59
Fajnie, że top koment dodał, że przed kamerami sie nie będą użerać, bez kamer wiadomo pobicie, nie pierwsze i nie ostatanie
Zgłoś
Wowo98 2014-10-22, 0:00
@Prze-moc
Piwo i nic więcej w temacie.
Zgłoś
Belormoroth 2014-10-22, 0:07 2
Zgłoś
salowy 2014-10-22, 2:44
Dla mnie jest to co najmniej głupie a jeśli pajac z kartką myśli że dorobi się jak wardęga to na razie kiepsko mu idzie, biorąc pod uwagę że wszystko jest skopiowane od innych "prankowiczów". Narazie to jest prawiczek:p i pewnie tak pozostanie.
Po drugie takie ostrzeganie? może gdyby nie ostrzegał władował by się tam jakiś pijaczyna kierujacy autem lub co najmniej hulajnogą i byłby fun:p
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-22, 9:04 2
Mam jedno takie małe pytanko dla ludzi którzy krytykują ten filmik. Jakie jest zadanie Policji ?? Dbanie o bezpieczeństwo czy
wystawianie mandatów?? Dla mnie osobiście będzie to bezpieczeństwo. Jeżeli widzę takich panów policjantów którzy kryją się w zatoczkach , łamią przepisy bez sygnału świetlnego to chce mi się wyć. Bo tylko dają przykład innym iż przepisy można łamać. Nie wspomnę już o wybuchach w nieoznakowanych radiowozach którzy potrafią się nawet przez kilka kilometrów czaić za kimś kto łamie przepisy aby złapać kumulację i przywalić największy możliwy mandat. Staram się jeździć zgodnie z przepisami ale w niektórych miejscach się nie da. Znam miejsce gdzie znak ograniczenia prędkości jest ledwo widoczny dla kierującego pojazdem. Często czyha tam patrol z suszarką kiedyś się spytałem czy można coś zrobić z widocznością znaku. Powiedzieli iż powonieniem to zgłosić do zarządcy drogi. Po tym stwierdzeniu zgłupiałem i zrozumiałem. Nie stali tam z troski o bezpieczeństwo lecz z chęci zysku. Gdyby im zależało na bezpieczeństwie sami by zgłosili taki znak. Dlatego nie lubię drogówki. Zwykle to ludzie którzy nie powinni znaleźć się w Policji. Są wyjątki ale cóż. Oni cierpią przez taką a nie inną politykę.
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-22, 11:07
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem