Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Slaby jest ten koleś!!! Był w programie w USA i zrobił taką lipe że odpadł jako pierwszy masakra co on tam wystrugał hahahahahahahahahahaha leszcz i NAPEWNO NIE JEST NAJLEPSZY W POLSCE TU ROBIĄ Z NIEGO KOZAKA HAHAHAHAHAHA
Ty za to "kozak" wśród idiotów na sadolu. Pokaż swoje wyroby pryszczaty tłuściochu.

Od kilku lat do lasu (poluję) noszę Magnum Boker Urban Tank. Zależy mi na tym, żeby po rozebraniu zwierza na miejscu można było łatwo go opłukać . Natomiast ostrzałkę stosuję tą samą, co TY
Żarcia w sklepach nie ma, że dodatkowo jeszcze polujesz?

Żarcia w sklepach nie ma, że dodatkowo jeszcze polujesz?
Wyobraź sobie że człowiek może mieć hobby inne niż prasowanie odzieży.
Do kuchni raz!
Ja tylko przypomnę, że do polowania potrzebne jest pozwolenie na broń. Aby zdobyć pozwolenie na broń trzeba być zdrowym psychicznie.
Także Siberian został przebadany przez specjalistę i otrzymał pozwolenie. Ciekawe ilu z was ekoz🤬bów, przeszłoby badania pozytywnie

podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.
Nie ogarniam ludzi, którzy kupują zajebiście drogie noże
Stać ich, podobają im się, dla lansu.
Drogie, dobre noże są zrobione z lepszej stali i dłużej trzymają ostrość.
Osobiście nie noszę ze sobą noża, ale jak potrzebuję to biorę nierdzewnego Mora Companion.
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.
Stać ich, podobają im się, dla lansu.
Drogie, dobre noże są zrobione z lepszej stali i dłużej trzymają ostrość.
Osobiście nie noszę ze sobą noża, ale jak potrzebuję to biorę nierdzewnego Mora Companion.
To pokazał bym Ci swoje Sanremu i Elk Ridge.
Wyglądają zajebiście a jak demonstrowałem ludziom jak są naostrzone to się pytali ile ja za nie dałem. Oba kosztowały 110 zł...
U mnie zbudzają uznanie ludzie, którzy potrafią coś osiągnąć niskim kosztem a nie nowobogaccy pozerzy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie