📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:16
🔥
wypadek i sprawdzenie stanu nadwozia
- teraz popularne

Muhannad napisał/a:
Slaby jest ten koleś!!! Był w programie w USA i zrobił taką lipe że odpadł jako pierwszy masakra co on tam wystrugał hahahahahahahahahahaha leszcz i NAPEWNO NIE JEST NAJLEPSZY W POLSCE TU ROBIĄ Z NIEGO KOZAKA HAHAHAHAHAHA
Ty za to "kozak" wśród idiotów na sadolu. Pokaż swoje wyroby pryszczaty tłuściochu.
Zabawa z ogniem i z prądem - to najlepsza zabawa. I jeszcze z ostrymi nożami - od czasu jak zobaczyłem filmiki Trolsky-ego jak tworzy noże.
Ja mam zajebisty ponad 40 letni nóż do krojenia żółtego sera, Gerlach model 76 stainless , ma takie wrąbki na bocznej powierzchni i ser się nie przykleja . Do camemberta też się nadaje
Wyjasnijmy jedno...gosciu robi nozopodobne ksztalty do ciecia papieru i nic wiecej
Widac ze o materialoznastwie to on nawet nie slyszal. Robienie noza z klucza oczkowego...ja jebie! To jak robienie cegiel z blota
a leszcze lykaja to badziewie...

Siberian_Meat_Grinder napisał/a:
Od kilku lat do lasu (poluję) noszę Magnum Boker Urban Tank. Zależy mi na tym, żeby po rozebraniu zwierza na miejscu można było łatwo go opłukać . Natomiast ostrzałkę stosuję tą samą, co TY
Żarcia w sklepach nie ma, że dodatkowo jeszcze polujesz?

MindBodyLightSound napisał/a:
Żarcia w sklepach nie ma, że dodatkowo jeszcze polujesz?
Wyobraź sobie że człowiek może mieć hobby inne niż prasowanie odzieży.
Do kuchni raz!
Ocho, ekoz🤬by w natarciu.
Ja tylko przypomnę, że do polowania potrzebne jest pozwolenie na broń. Aby zdobyć pozwolenie na broń trzeba być zdrowym psychicznie.
Także Siberian został przebadany przez specjalistę i otrzymał pozwolenie. Ciekawe ilu z was ekoz🤬bów, przeszłoby badania pozytywnie
Ja tylko przypomnę, że do polowania potrzebne jest pozwolenie na broń. Aby zdobyć pozwolenie na broń trzeba być zdrowym psychicznie.
Także Siberian został przebadany przez specjalistę i otrzymał pozwolenie. Ciekawe ilu z was ekoz🤬bów, przeszłoby badania pozytywnie

Wiewór napisał/a:
Nie ogarniam ludzi, którzy kupują zajebiście drogie noże
Stać ich, podobają im się, dla lansu.
Drogie, dobre noże są zrobione z lepszej stali i dłużej trzymają ostrość.
Osobiście nie noszę ze sobą noża, ale jak potrzebuję to biorę nierdzewnego Mora Companion.
mit2 napisał/a:
Stać ich, podobają im się, dla lansu.
Drogie, dobre noże są zrobione z lepszej stali i dłużej trzymają ostrość.
Osobiście nie noszę ze sobą noża, ale jak potrzebuję to biorę nierdzewnego Mora Companion.
To pokazał bym Ci swoje Sanremu i Elk Ridge.
Wyglądają zajebiście a jak demonstrowałem ludziom jak są naostrzone to się pytali ile ja za nie dałem. Oba kosztowały 110 zł...
U mnie zbudzają uznanie ludzie, którzy potrafią coś osiągnąć niskim kosztem a nie nowobogaccy pozerzy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie