Ładnie się zakamuflował
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
Takie akcje podobają mi się najbardziej
Nikomu nie stała sie krzywda a jakie jaja. Uważam że przez takie numery mecz staje się bardziej atrakcyjny dla normalnych kibiców którzy przychodzą na mecz z dziećmi. Sam będąc dzieckiem mialem okazje być na podobnym meczu razem z moim ojcem i nie zapomne nigdy tej adrenalinki jak nagle niz tego ni z owego zaczely wybuchac obok nas petardy
Wtedy jako malolacik moze i bylem obsrany ale z perspektywy czasu niezle jaja byly no i było o czym z koleszkami w szkole gadać.
Gwardia Koszalin - Kotwica Kołobrzeg, III liga
Szkoda, że nie pokazali jak z około 10 lodówek wyskoczyło z 50 policjantów w pełnym osprzęcie, cali osrani byli ci Kołobrzeżanie
Tak, byłem, widziałem, nie uczestniczyłem, nie identyfikuje się z nimi
Szkoda, że nie pokazali jak z około 10 lodówek wyskoczyło z 50 policjantów w pełnym osprzęcie, cali osrani byli ci Kołobrzeżanie
Tak, byłem, widziałem, nie uczestniczyłem, nie identyfikuje się z nimi
simpekaes napisał/a:
Takie akcje podobają mi się najbardziej
Nikomu nie stała sie krzywda a jakie jaja. Uważam że przez takie numery mecz staje się bardziej atrakcyjny dla normalnych kibiców którzy przychodzą na mecz z dziećmi. Sam będąc dzieckiem mialem okazje być na podobnym meczu razem z moim ojcem i nie zapomne nigdy tej adrenalinki jak nagle niz tego ni z owego zaczely wybuchac obok nas petardy
Wtedy jako malolacik moze i bylem obsrany ale z perspektywy czasu niezle jaja byly no i było o czym z koleszkami w szkole gadać.
Bo dokładnie tak jest
Weźmy chociażby pierwszy z brzegu przykład, kibiców Legii Warszawa. Tam jak robią oprawę, odpalają racę, jakiś kibic startuje do sektora gości w celu zerwania flagi to podoba się to wszystkim kibicom na stadionie, a prezes Legii bierze kibiców w obronę. Hejtują to tylko media i bezmózgi, którzy nigdy na meczu nie byli
Ale z was sadole, pewnie baliście się kolegów kibiców w szkole i teraz wylewacie pomyje w internecie
. Zresztą ostatnio zauważyłem, że pod tematami dla/od kibiców wypowiadają się Ci, co mają z tym najmniej wspólnego.
Niestety flagi nie udało się spalić, szybko ugasili ją kołobrzeskie.
Niestety flagi nie udało się spalić, szybko ugasili ją kołobrzeskie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie