👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To jest genialne. Nie rozumiem jak takie coś można stworzyć, twórca musi być na jakimś wyższym poziomie egzystencjalnym.

zajebisty program co wy chcecie! nagrywam wszystkie odcinki na video
czekam kiedy zrobią zlot fanów tego programu

czekam kiedy zrobią zlot fanów tego programu

Jakby się ktoś chciał załapać - castingi we Wrocku, podobno płacą 250zł za główną rolę w 1 odcinku. A, byłbym zapomniał - ubrania trza mieć własne

@up: daj spokoj: 6 browarow, dwie lufki zioła i mozna to ogladac nawet z zainteresowaniem
Ja zapaliłem i zacząłem oglądać, ale w 30 sekundzie o jajecznicy zaczęła gadać więc zmykam jeść!!
Ja zapaliłem i zacząłem oglądać, ale w 30 sekundzie o jajecznicy zaczęła gadać więc zmykam jeść!!

@up to zbliż twarz do monitora,ten temat poczuje się jak u siebie w domu
Ej no ludzie, nie przesadzajcie, nie macie z tego brechtów?
mnie rozwalają co niektóre odcinki, hehe. Ktos kto wymysla te wszystkie historie musi miec niezle krzywa banie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie