Co Ty ziomek bierzesz wieczorami, że widzisz plecy w swojej szafie ?
😂 Przeważnie komenty tu są..marne; samo mięcho,na siłe-ale twój jest do pokochania! 😂😂😂
trumny, ... niektóre są zrobione z twarogu a inne potrafią być sklecone na zszywki zamiast gwoździ
Co znaczy, że są zdobione z twarogu?

Pracuję w kostnicy i często pakuje ,,klientów" bezpośrednio do trumny, mogę potwierdzić że niektóre są zrobione z twarogu a inne potrafią być sklecone na zszywki zamiast gwoździ
Zazdroszczę, śmierć jest fascynująca.
Pracuję w kostnicy i często pakuje ,,klientów" bezpośrednio do trumny, mogę potwierdzić że niektóre są zrobione z twarogu a inne potrafią być sklecone na zszywki zamiast gwoździ
Dębowych już nie ma? Swoją drogą są teraz jakieś usprawnienia do pakowania nieboszczykow w futerał czy nadal tradycyjnie trzeba ręcznie gibać? Widziałem kiedyś jakiś filmik z hameryki gdzie był przedstawiony taki fajny podnośnik do tego celu
Dębowych już nie ma? Swoją drogą są teraz jakieś usprawnienia do pakowania nieboszczykow w futerał czy nadal tradycyjnie trzeba ręcznie gibać? Widziałem kiedyś jakiś filmik z hameryki gdzie był przedstawiony taki fajny podnośnik do tego celu
Są ale to wersja premium, z reguły koszty pogrzebu są takie że każdy szuka gdzie przyoszczędzić, więc zwykle pada na najtańszą skrzynkę
[ Dodano 2025-05-31, 12:57 ]
A co do usprawnień, nie wiem jak kiedyś było, pracuję od 2 lat ale mam wózek z podnośnikiem pompowanym góra/dół na pedał
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie