👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

O to jest to właśnie - Telewizja TRWAM - TVN TE FAU N , - że ten ? - TVN ? - a to nie ta ligitamacja... hahaha mistrzostwo
troche im ostatnio jadą lepiej uważam że przy tym gości z tv trwam to się spalił trochę
ale lubię ich wjazd na ży....randol ;d
troche im ostatnio jadą lepiej uważam że przy tym gości z tv trwam to się spalił trochę
ale lubię ich wjazd na ży....randol ;d

Defect napisał/a:
Przynajmniej coś robią, nie to co większość z Was![]()
Też coś robię. Pierdzę w stołek. Czasem po browara skoczę.
Brawo dla Pyta.pl! Najlepszy jest ten reporter z Radia Maryja (taką twarz może kochać tylko matka).

KRTiR nie dał tylko i wyłącznie zgode na miejsce na mulitpleksie , ponieważ w tej telewizji jest podawane wile niewygodnych informacji dla rządu . Sam nie jestem katolikiem i niezbyt mnie to obchodzi czy trwam dostanie miejsce na multipleksie czy nie , ja mam internet i tam się wszystkiego dowiaduje . Niektórzy politycy są nawet tak fałszywi że specjalnie dla podniesienia sobie % w słupkach wyborczych uczestniczą w marszach myśle że każdy wie o kogo chodzi . Polska to nie jest kraj dla uczciwych ludzi .

biceps napisał/a:
KRTiR nie dał tylko i wyłącznie zgode na miejsce na mulitpleksie , ponieważ w tej telewizji jest podawane wile niewygodnych informacji dla rządu.
A może dlatego że działalność Rydzyka jest niepewna finansowo i nie chcą w momencie zapłaty usłyszeć "bóg zapłać"?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie