Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Trzeba było wysiąść...
Halman • 2020-09-02, 6:17

z tego co rozkminiłem koleś uparł się jechać z dziećmi i hulajnogą czego kierowca autobusu
nie zdzierżył (hulajnogi - przepisy, osobowość?) i zadzwonił po policję, resztę juz widzimy...

[ Komentarz dodany przez: Angel: 2020-09-03, 15:33 ]
Tak zachowywał się ten porządny i spokojny obywatel w autobusie:

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
TRQPL 2020-09-02, 14:43 4
Dostał żółtą kartke, nie pomogło to dostał czerwoną, Gówniaki nie są okolicznością łagodzącą.
Sądząc po tatusiu to dzieciory robią co chcą i jeździły na tej hulajnodze po całym autobusie.
Zgłoś
JedkerTC 2020-09-02, 14:56 9
Poszło o hulajnogę. Kierowca chciał go wyprosić z autobusu, skoro została wezwana policja to tatuś zapewne się stawiał. Policjanci wydawali mu polecenia to ojczulek zaczął stawiać bierny opór. W związku z tym uprzedzili, że jeśli się nie podporządkuje wydawanym poleceniom, to użyją ŚPB. Nawet jak już użyli to facet dalej opierał się wyprowadzeniu z autobusu. Tatuś jest sam sobie winny zaistniałej sytuacji oraz winny tego, co doświadczyły w związku z tym jego dzieciaki. Graj w głupie gry, wygrywaj głupie nagrody.

Tak btw, akcja miała miejsce w Jeleniej Górze, facet był pod wpływem, a po zatrzymaniu okazało się, że czerwony-poszukiwany, trafił też na wytrzeźwiałkę.
Zgłoś
Nyrewesa 2020-09-02, 15:21
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Kurde26 2020-09-02, 15:32
McQurwa napisał/a:

To smutne ze w tym kraju policja ma czas na takie głupoty,a prawdziwi przestępcy robią w tym czasie przekręty

Ci prawdziwi przestępcy o których mówisz to ich szefowie
Zgłoś
intermag 2020-09-02, 15:32
I bardzo dobrze, kutwa niech by dostała samozapłonu dopiero byłby gnój. Swoja droga w finlandi jest tez zakaz jazdy z hulajnoga elektryczna w autobusach czy tramwajach.
Zgłoś
MadDave 2020-09-02, 15:37 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Szczypek91 2020-09-02, 15:37
Zgłoś
kuczaj 2020-09-02, 15:39 4
Zgłoś
TRQPL 2020-09-02, 15:58 6
Zgłoś
pajdaq 2020-09-02, 16:14 1
Cudowny film, powinien być przykładem dla każdego, aż mam uśmiech do końca tygodnia teraz
Zgłoś
DoubleBorger 2020-09-02, 16:29 1
za co siedzisz?

- hulajnogę wiozłem autobusem
Zgłoś
Das90 2020-09-02, 16:41
Miód na moje oczy:D
Zgłoś
gargamelna102 2020-09-02, 16:47
i bardzo dobrze te bydło 500+ trzeba tępić !!!!!
Zgłoś
konto usunięte 2020-09-02, 16:48 1
Sprawa dosyć prosta. Do policji nabór jest śmieszny. Biorą człapoków przeciwpancernych, a minister ogłosił, ze na problemy
kadrowe zaradzi obniżeniem wymogów. I tak do służby dostają się ludzie, którzy w kaburze powinni nosić w najlepszym wypadku obranego banana.
Po drugiej stronie sebixy wychowane na opowieściach frajerów spod bloków i hiphopowych kondoniarzy.

Konflikt nie do uniknięcia.

Jednak gdy gliniarz jest poważny i znany w mieście, to największy kozak zamyka dupę cicho i wykonuje polecenia.
Gdy gangus jest poważny to glinianka pyta w czym może służyć. Poważni ludzie są poważnie traktowani.

Polska ma jeden problem gliniarzy-gangusów. W dzień radiowozem po ulicy, wieczorem na bramkę dyskoteki pilnować/ochraniać dilerów.
Zgłoś
Alius 2020-09-02, 17:08
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem