Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
zasranka 2025-02-10, 0:31 2
@Baronessa: niezłe. Czy ten koło jeszcze żyje? Jakas xywa w necie?

Jak se tak biega po tych dachach to aż mnie ciary w piwnicy przechodzą.
Zgłoś
WąsatyZbój 2025-02-10, 4:14 2
pfefe napisał/a:

Tak po prawdzie to byłoby trudno przyklepać mu jakiś paragraf, bo niby za co? Fajna zajawka!

Bestia_z_cricolandu napisał/a:

Chyba tylko zakłócanie porządku i może wtargnięcie na jakiś obiekt. Ale nie znam się.

Cwanie się gość tłumaczył, ale trzeba być ciapatym policjantem, by w taką bajkę uwierzyć. To spojrzenie w niebo, w poszukiwaniu samolotu, mnie rozbawiło. Naruszenia prywatności, odnośnie budynku, z którego skakał, gościowi tak z miejsca nie udowodnisz, a śledztwo byłoby zbyt kosztowne. Gdybym był brytyjskim krawężnikiem, to bym tylko zapytał, czy spadochroniarz jest cały i zdrowy, z uśmiechem pogratulował pasji i odwagi, pouczył, by więcej tego nie robił w moim rewirze i dla formalności, za zakłócanie porządku publicznego. wystawił mandat na symboliczne 100 £, czy jaki tam mają najniższy, a potem puścił, bez zabierania na komendę. Po c🤬j sobie robić papierkową robotę? Tacy ludzie, to nie są niebezpieczni przestępcy, więc, po co się wygłupiać z jakimiś zarzutami kryminalnymi? Ich działania, w razie wypadku, mogą wywołać kosztowne zaangażowanie służb, ale stanowią tylko wykroczenie i jeżeli nikomu, nic się nie stało, minimalny mandat jest wystarczający (nawet to, tylko po to, by jakiś zjeb się nie przyczepił, że zakłócanie porządku nie jest karane).
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-02-10, 8:13 2
Baronessa napisał/a:

Obczajcie tego sk🤬ysyna! To jest wręcz nierealne...

Wszystko do czasu, spotkamy go kiedyś na hardzie
Zgłoś
KuBuX 2025-02-10, 8:27
Adenoid_Hynkel napisał/a:

Tu ta p🤬dopolicja jest od razu, ale jak gangi kozojebcow gw🤬cą latami małe dziewczynki (nie muzulmanki)to nie widzą tego.

Pewnie je r🤬ają na zmiane
Zgłoś
Xevik20 2025-02-10, 8:46 1
Baronessa napisał/a:

Spoko nawet. Kręcą mnie trochę sporty ekstremalne. Gdybym nie urodził się na zadupiu, gdzie psy dupami szczekają, to bym pewnie coś świrował w tym temacie...

Uzależnieni od adrenaliny w sumie jak każdy z nas , tylko nie każdy robi takie poj🤬e rzeczy. Najgorzej, że 1 pomyłka i gościa nie ma.
Zgłoś
lacrimal 2025-02-10, 10:52
mun66 napisał/a:

Kwestia czasu i skręci sobie kark.

Najlepsi żyją - taki jeden Vitaliy Raskalov to już chyba nawet przestał się wspinać i tylko teraz urbexy robi.
Zgłoś
Atlasss 2025-02-10, 12:38

Tu ta p🤬dopolicja jest od razu, ale jak gangi kozojebcow gw🤬cą latami małe dziewczynki (nie muzulmanki)to nie widzą tego.

Bo koleś jest biały.
Zgłoś
wójt 2025-02-10, 12:41
Czemu małpa w mundurze go zatrzymuje, zamiast srac do rzeki.

podpis użytkownika

dfsgfsvs
Zgłoś
RodrigoCortez 2025-02-10, 14:52

sama policja w UK to kozojeby albo kałolice hindusy
Zgłoś
Ty123456Dynda 2025-02-10, 22:34
Baronessa napisał/a:

Spoko nawet. Kręcą mnie trochę sporty ekstremalne. Gdybym nie urodził się na zadupiu, gdzie psy dupami szczekają, to bym pewnie coś świrował w tym temacie...

Gdzie go obejrzeć?
Jak się ten koleś nazywa?

podpis użytkownika

...
Zgłoś
Baronessa 2025-02-10, 22:39 1
Ty123456Dynda napisał/a:

Gdzie go obejrzeć?
Jak się ten koleś nazywa?

@simon.nogueira na tiktoku

[ Dodano 2025-02-10, 22:40 ]
zasranka napisał/a:

@: niezłe. Czy ten koło jeszcze żyje? Jakas xywa w necie?
Jak se tak biega po tych dachach to aż mnie ciary w piwnicy przechodzą.

@simon.nogueira - tiktok
Zgłoś
420710247365 2025-02-10, 22:41 1
Birmingham miasto cudów. Ten wieżowiec z którego skakał jeszcze jest w budowie. Zanim skakał widać Masshouse, Curzon St Station, HS2 w budowie, polski kościół Św Michała, wielopoziomowy parking na Albert St i Bullring w tle. Typ przeleciał nad Masshousem i wylądował na mostku nad Dale End. Czasem śpią pod nim bezdomni w śpiworkach bo jest dosyć szeroki i dobrze chroni przed deszczem. Kiedyś miałem z tym mostkiem przygodę, wjeżdżam pod niego wysokim na 3m dostawczakiem i wjeżdżając dostrzegłem znak "dopuszczalna wysokość pojazdu 2.8 m". O k🤬a! Już było za późno żeby zahamować, ułamek sekundy kiedy powinien być wstrząs i trzask pękającego dachu minął... i już byłem po drugiej stronie. Zrobili ten znak trochę na wyrost. Ale co strachu się najadłem to moje.
Zgłoś
PetranJargen 2025-02-10, 23:46

A widziales jak ten policjanty wyhglada? pewnie po godzinach sam chodzi na harem
Zgłoś
L................n 2025-02-12, 18:42
J🤬 k🤬a Birmingham, Łódź brytoli
Zgłoś