👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A od kiedy wystawiasz całą tablicę złota kolesiowi co wygląda jak klasyczny Seba ? No i nawet nie ma ochroniarza ?
Gówno nie sklep -.- Jeszcze pewnie sprzedawcy przyjebią 5 lat darmowej pracy w sklepie aby pokryć straty ...
Gówno nie sklep -.- Jeszcze pewnie sprzedawcy przyjebią 5 lat darmowej pracy w sklepie aby pokryć straty ...

Przecież od razu było widać, że to szczur patolski i przyszedł kraść a nie kupować.
Matt napisał/a:
Jełop, mógł sobie chociaż tak popularna maseczkę zalozyc
I tak byle dzielnicowy by go rozpoznał.

proste że to złodziej, lewiatan = nedza , under armour = jakiś stopień wysportowania (w połączeniu z torbą z lewiatana musi to być bieganie bo to najtańszy sport)
strach pomyśleć jakby miał reklamówkę z aldi
strach pomyśleć jakby miał reklamówkę z aldi
Z reguły w salonach pod ladą są imitacje ze stali, a dopiero po wyborze przynosi się rzeczoną rzecz do sprzedaży, także może ukradł ileś gramów pozłacanej stali XD
nawet miał maskę założoną, chyba nie powiecie że z takim ryjem na ulice wyszedł?

Teraz jest najlepszy czas na takie akcje, 100% psów sprawdza czy ludzie nie spaceruja po parku...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie