Rysunek mojego kumpla. Co sądzicie?
Hejterów, którzy mają do powiedzenia tylko "c🤬jowe" lub "suchar" uprasza się o złożenie pocałunku na końcu mojego prącia.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
w................1
2012-01-15, 10:42
tu nie chodzi o hejting, chodzi o to kto to wrzucił na główną? Czy teraz k🤬a byle gimbus może swoje gówno z lekcji plastyki wrzucić? Technicznie słabo, a treść przemilczmy.
d................a
2012-01-15, 10:50
Również nie rozumiem co tu fajnego, więc jest c🤬jowy suchar. Żałuję że poświęciłem 1,5 minuty na pisanie komenta i obejrzenie tego gówna. Weź ktoś to wyjeb z głównej...
Pyta k🤬a o opinie a zabraniasz mówić c🤬jowe, niczym się k🤬a nie różnisz od wyborów na prezydenta w rosji.
C🤬JOWE, też tak sądzę.
@wons1
O tym czy temat jest na głównej decydują użytkownicy stawiający tzw.PIWO.
t................r
2012-01-15, 11:38
gdyby wprowadzić dzienny limit piw, które można postawić.... myślę, że uwolniło by nas to od znacznej części gówien trafiających na główną (tymczasem zamiast głównej mamy coraz bardziej gównianą)
K🤬a mać. Ta strona zalicza coraz większy zjazd...
C................s
2012-01-15, 13:41
Poziom rysowniczenia rysownika łatwo ocenić po tym jak rysuje dłonie. Jeżeli Twój kolega jest w Twoim wieku, to zmarnował w c🤬j czasu i c🤬jowo rysuje jak na swój wiek.
No chyba że to jakiś gimbus
tofur napisał/a:
BongMan.... że większość z tego co wrzucasz ląduje w sucharach albo było.pl...
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zero sensu, zero przekazu...

z tym gównem.
naprawdę musi być c🤬jowe jak komentarz ma więcej piw niż post
podpis użytkownika
Garbate nosy w atmosferę
d................a
2012-01-15, 16:00
Zastanawiam się tylko czy nie powinni zbanować 46 debili, którzy za tą gówno wartą dawkę spamu dali piwo autorowi. Swoją drogą, ma jakiegoś farta, do wstawiania gówien i zgarniania za to piw...
Sądzę o tym : dzida i joint to c🤬j pal bongo.
podpis użytkownika
Jak masz gadać głupoty to lepiej nic nie mów.
A................s
2012-01-15, 17:53
Co to k🤬a robi na głównej?!