a to przepraszam w takim razie
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:35
LoperPL napisał/a:
Moher miał odwagę zwrócić uwagę że nie wolno pić alkoholu w środkach komunikacji miejskiej i zarobił piwem. Ciekaw jestem który z was cwaniaków zwróciłby uwagę czterem czy pięciu dresom którzy robiliby to samo. Paru tak zrobiło i przypłacili za to życiem pozostali siedzą w pierdlu za przekroczenie granic obrony koniecznej.
Masz racje, ale ja np nie zwracam innym uwagi za picie bo samemu mi sie "przytrafilo" wypic browarka w autobusie nie mowiac o pociagu... Dletego byla by to hipokryzja z mojej strony i czesci ludzi...
Nie zmienia to faktu, ze typ jest tepym ch*jem bo jakby nie patrzec to mogl najzwyczajniej w swiecie nie zwracac na nia uwagi i sama by sie znudzila...
głupia baba przyczepiła się tylko dlatego że prawo tak mówi. Co to komu przeszkadza że ktoś sobie piwo pije??
Nic. Jedyne co to zapach ale to jest tylko kwestia gustu. Otworzę przeterminowany sok wiśniowy i też będzie walić a pić można.
Zresztą widać że jakaś chora. Podejrzewam schizofrenię lub pop prostu głupotę.
Nic. Jedyne co to zapach ale to jest tylko kwestia gustu. Otworzę przeterminowany sok wiśniowy i też będzie walić a pić można.
Zresztą widać że jakaś chora. Podejrzewam schizofrenię lub pop prostu głupotę.
Nie to, że jestem rasistą ale ruskie oficjalnie dogoniły murzynów...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie