A jaki? Koleżanka pyta 😎
Obawiałem się, że spytasz. I przewidywanie się szybko spełniło.
Nie wiem, czy mogę zdradzić Ci tajemnicę, którą odkrył mój kolega w podstawówce.
Obawiałem się, że spytasz. I przewidywanie się szybko spełniło.
Nie wiem, czy mogę zdradzić Ci tajemnicę, którą odkrył mój kolega w podstawówce.
Dawaj, jestem dzielna! 😎
Gdy byłem dzieckiem i miałem krótszego, ciężko było nim manewrować. Teraz mogę go spokojnie wygiąć i jeszcze końcówka zostaję. Od dziecka nie zostawiłem kroelki na desce.
Dziewczyny, jeśli wasz facet ma problemy z kierowaniem strumienia moczu, to nie chodzi o jego brak kultury, winien jest zbyt krótki penis.
Dawaj, jestem dzielna! 😎
Ale nich to zostanie miedzy nami.
Trzeba sikać na siedząco, przytrzymując narząd do dołu. Dodatkowa korzyść jest, gdy jedynka nagle przejdzie w dwójkę, co się nazbyt często zdarza.
Nie poprzekazuj tej informacji innym na tym portalu.
Ale nich to zostanie miedzy nami.
Trzeba sikać na siedząco, przytrzymując narząd do dołu. Dodatkowa korzyść jest, gdy jedynka nagle przejdzie w dwójkę, co się nazbyt często zdarza.
Nie poprzekazuj tej informacji innym na tym portalu.
To będzie nasza tajemnica! 🤐
Żeby nie sikać na deskę, trzeba mieć ponad 20cm długości k🤬sa.
Gdy byłem dzieckiem i miałem krótszego, ciężko było nim manewrować. Teraz mogę go spokojnie wygiąć i jeszcze końcówka zostaję. Od dziecka nie zostawiłem kroelki na desce.
Dziewczyny, jeśli wasz facet ma problemy z kierowaniem strumienia moczu, to nie chodzi o jego brak kultury, winien jest zbyt krótki penis.
Hmm. A myslałam że wada wzroku... 🤔
Hmm. A myslałam że wada wzroku... 🤔
Wadę wzroku ma dziewczyna, która patrzy na 12 cm i myśli, że to jest 21cm. To się nazywa astygmatyzm.
Ten sekret to: podnieść deskę! Podobno i do tego panie potrafią się przyczepić, ale lepiej być ochrzanionym za podniesioną deskę niż za zasikane siedzenie.
Jedna moja znajoma wymyśliła na to sposób: opakowała deskę tronu baranim futerkiem, po podniesieniu klapa się nie trzymała i spadała na dół. To strasznie niewygodne sikać trzymając ręką deskę.
Ten sekret to: podnieść deskę! Podobno i do tego panie potrafią się przyczepić, ale lepiej być ochrzanionym za podniesioną deskę niż za zasikane siedzenie.
Jedna moja znajoma wymyśliła na to sposób: opakowała deskę tronu baranim futerkiem, po podniesieniu klapa się nie trzymała i spadała na dół. To strasznie niewygodne sikać trzymając ręką deskę.
Dalej masz szanse obsikać podłogę i ścianę. Szczególnie przy rannym wzwodzie.
[ Dodano 2025-03-22, 21:19 ]
Dbam o prostatę
5mindlazdrowia.pl/pozycja-oddawania-moczu/
Dalej masz szanse obsikać podłogę i ścianę. Szczególnie przy rannym wzwodzie.
Dbam o prostatę
Ale... yyy. Że ja mam ćwiczyć prostatę?,🤔
Ale... yyy. Że ja mam ćwiczyć prostatę?,🤔
A to akurat nie dotyczy Ciebie

Tobie mogę poradzić, żeby zrobić profilaktycznie mammografię.
A to akurat nie dotyczy Ciebie Chodzi o moja prostatę.
Tobie mogę poradzić, żeby zrobić profilaktycznie mammografię.
Zrobiwszy