📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Hmmm może by można było podrukować jakieś ulotki albo plakaty z wymienionymi rzeczami jak to nasz kochany rząd nas wszystkich r🤬a w dupe i nawołujące do rewolucji. A potem porozrzucać to na mieście. Na pewno wiele osób jakby powstały takie rzeczy na własną rękę by to podrukowało.
SP1D3R napisał/a:
ENEA S.A. powstała 1.01.2003
Więc z całym szacunkiem Twój "Stary" procesował się z nimi before it was cool.
A co było przed ENEĄ ?

Najgorsze jest :
- Mimo tego że mówi świętą racje to i tak ludzie "bardziej postawieni" starają się Go uciszyć.
- Tak w Polsce niestety jest i niestety będzie.
- Nie wiem to czego do doszło, ale "Państwo/rząd" które chce oskubać własnych obywateli to po prostu... Każdy grosz starają się od Nas wyciąnąć.
- Nie wiem sam co już mam tu pisać, zbrakło by mi kartek.
Może kiedyś, za parę lat, znajdzie się śmiałek który po prostu roz🤬bie ten cały system w drobny mam i dożyjemy tz. "Świętego spokoju" ;]
- Mimo tego że mówi świętą racje to i tak ludzie "bardziej postawieni" starają się Go uciszyć.
- Tak w Polsce niestety jest i niestety będzie.
- Nie wiem to czego do doszło, ale "Państwo/rząd" które chce oskubać własnych obywateli to po prostu... Każdy grosz starają się od Nas wyciąnąć.
- Nie wiem sam co już mam tu pisać, zbrakło by mi kartek.
Może kiedyś, za parę lat, znajdzie się śmiałek który po prostu roz🤬bie ten cały system w drobny mam i dożyjemy tz. "Świętego spokoju" ;]

advisorry napisał/a:
Już niedługo!
nie... oni Nam podniosą 150zł więcej pensji aby ,,stado baranów" zaspokoić, dadzą nowe ulgi itp itd...
Tak jak napisał @up musi znaleźć się osoba podobna do Józefa Piłsudskiego która roz🤬bie cały ten system i sam zaprowadzi porządek... (Przewrót Majowy - w Historii)
A ja Wam powiem że wystarczy tylko kilka osób pod sejmem, może i uda się policji stłumić ich szybko, bo co to dla nich za problem zakuć 5 osób jak przyjedzie cała brygada antyterrorystyczna?
Jeżeli uda się zrobić o tym hałas to dalej już wszystko samo się potoczy, zacznie się od kilku osób którym tak naprawdę może udać się "obudzić Polskę".
Chyba czas zebrać najdzielniejszych użytkowników sadola którzy wszystkich krytykują że siedzą przed kompem a nic nie robią, żeby zaczęli rewolucję! Ktoś musi!
Jeżeli uda się zrobić o tym hałas to dalej już wszystko samo się potoczy, zacznie się od kilku osób którym tak naprawdę może udać się "obudzić Polskę".
Chyba czas zebrać najdzielniejszych użytkowników sadola którzy wszystkich krytykują że siedzą przed kompem a nic nie robią, żeby zaczęli rewolucję! Ktoś musi!

wiadomo jak skończyło się to wszystko dla tego człowieka? Bardzo mnie to ciekawi, czy te ku*wy chociaż palcem ruszyły po takim występie...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie