Główna Poczekalnia (1) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:10
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
xFareNx 2013-09-29, 2:11 10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
irish 2013-09-29, 3:49
może ktoś na google mapie pokazać gdzie dokładnie się to znajduje, chętnie bym odwiedził
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-29, 7:19 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
crash24 2013-09-29, 7:30 1
to jest PSTRĄŻE koło Świętoszowa
Zgłoś
WszystkieNickiZajęte 2013-09-29, 8:53
like a dayz
Zgłoś
sunnychris 2013-09-29, 9:27
lubię takie wyprawy i wszystko fajnie... tylko przed kim i po co się tam tak kryli to nie wiem
Zgłoś
cinekshorty 2013-09-29, 10:02
no i mamy osiedle na które możemy śmiało wysłać cyganów z centrów miast
Zgłoś
avalanch 2013-09-29, 10:24
NA google maps więcej tych budynków tam jest, to co pokazali to tylko część tym razem się nie wysilili
Zgłoś
zexomatic 2013-09-29, 10:56
Zgłoś
Ojciec_Stiffmeistera 2013-09-29, 13:20
Podobna sytuacja jak w Podczelu k/Kołobrzegu. Pozdrawiam i polecam odwiedzić
Zgłoś
TurboDown 2013-09-29, 13:44
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-29, 23:55
i to jest to czym zajmuje sie na co dzien tylko mam jeszcze wykrywke:D
Zgłoś
Paulz 2013-09-30, 17:08
Strachów dobra miejscówka Pare razy w zyciu mialem okazje je pozwiedzac. Co najciekawsze mało kto w naszej okolicy (Szprotawa) posiada wiedze o tym mieście. Teren jest owszem, terenem wojskowym, ale pilnowanym głównie przez cywilna firme ochroniarska. Prawdopodobnie na terenie miasta wciaz znajduja sie sklady amunicji, stad konieczna jest ochrona.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem