👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:10
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
może ktoś na google mapie pokazać gdzie dokładnie się to znajduje, chętnie bym odwiedził

lubię takie wyprawy i wszystko fajnie... tylko przed kim i po co się tam tak kryli to nie wiem

no i mamy osiedle na które możemy śmiało wysłać cyganów z centrów miast

NA google maps więcej tych budynków tam jest, to co pokazali to tylko część tym razem się nie wysilili
Podobna sytuacja jak w Podczelu k/Kołobrzegu. Pozdrawiam i polecam odwiedzić

i to jest to czym zajmuje sie na co dzien tylko mam jeszcze wykrywke:D
Strachów dobra miejscówka
Pare razy w zyciu mialem okazje je pozwiedzac. Co najciekawsze mało kto w naszej okolicy (Szprotawa) posiada wiedze o tym mieście. Teren jest owszem, terenem wojskowym, ale pilnowanym głównie przez cywilna firme ochroniarska. Prawdopodobnie na terenie miasta wciaz znajduja sie sklady amunicji, stad konieczna jest ochrona.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie