Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
ism 2025-02-03, 21:33 4
J🤬e lewactwo, jak ja ich k🤬a nienawidzę
Zgłoś
smc 2025-02-03, 21:43 7
Sztruks napisał/a:

Zwykły śmieć

A ludzie płacą za niego takie pieniądze...
Zgłoś
be 2025-02-04, 0:05
Żałosna dziecinada, ryj niech sobie tak udekoruje, moze zrobi wrażenie na Chylińskiej w Mam Talent
Zgłoś
Katapilon 2025-02-04, 0:12
be napisał/a:

Żałosna dziecinada, ryj niech sobie tak udekoruje, moze zrobi wrażenie na Chylińskiej w Mam Talent

Nie zesraj się stary dziadu
Zgłoś
Prosty 2025-02-04, 0:13
To jego auto jest
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-02-04, 0:50
Łapy up🤬lić przy samej piździe.

[ Dodano: 2025-02-04, 00:51 ]
Quassar napisał/a:

C🤬j do tego komu jakie auto sie podoba jedni wolą nissana inni audi inni BMW czy też porshe a są tacy co wolą tesle..
Dla mnie jest to niszczenie mienia i powinien dostaj spraje na swój krzywy ryj jak to kiedyś brazylijska policja zrobiła z takim gównem co też psikał swoje gnioty po budynkach.

W punkt.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Wombat212 2025-02-04, 0:52
P🤬lony murzyn
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-02-04, 0:52
Antekson napisał/a:

Ze stali nierdzewnej właściciel będzie to zmywał mniej więcej tyle czasu, ile wandalowi zajęło pomalowanie. J🤬y debil.

Nawet jeżeli tak, to i tak powinien dostać rok więzienia. Albo jak pisałem, uj🤬 ręce przy samej piździe, w sumie po co takiego śmiecia wypuszczać z powrotem do społeczeństwa

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-02-04, 1:24 1
Auto faktycznie c🤬jowe, ale żeby niszczyć cudzą własność dla zabawy to dopiero trzeba być c🤬jem.
Zgłoś
contracts 2025-02-04, 11:47
Podpisał się z imienia i nazwiska
Zgłoś
ibrahim 2025-02-04, 22:40
Jacek_paw napisał/a:

Zwykły wandal, którego pewnie nawet na rower nie stać.

Gdybym miał wybierać wybrałbym teslę, którą zaraz op🤬liłbym za 40 % pierwotnej ceny (bo wartości to gówno nie ma żadnej) jakiemuś eko-zjebowi , po czym zakupiłbym dobry rower i dobre auto spalinowe.
Zgłoś
StickerBomb 2025-02-05, 0:35 1
Jacek_paw napisał/a:

Zwykły wandal, którego pewnie nawet na rower nie stać.

Na razie udało mu się zaj🤬 spray ze sklepu xD.
Zgłoś
Qdłaty 2025-02-05, 10:49
Quassar napisał/a:

C🤬j do tego komu jakie auto sie podoba jedni wolą nissana inni audi inni BMW czy też porshe a są tacy co wolą tesle..
Dla mnie jest to niszczenie mienia i powinien dostaj spraje na swój krzywy ryj jak to kiedyś brazylijska policja zrobiła z takim gównem co też psikał swoje gnioty po budynkach.

BMW zawsze z dużej
Zgłoś
szubiennica2 2025-02-05, 17:21
Kurde sam sobie tak chyba zrobię
Zgłoś
xLocox 2025-02-06, 0:01
słusznie zrobił z tym gównem rozj🤬ym
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie