Zwykły śmieć
A ludzie płacą za niego takie pieniądze...
Żałosna dziecinada, ryj niech sobie tak udekoruje, moze zrobi wrażenie na Chylińskiej w Mam Talent
Nie zesraj się stary dziadu
[ Dodano: 2025-02-04, 00:51 ]
C🤬j do tego komu jakie auto sie podoba jedni wolą nissana inni audi inni BMW czy też porshe a są tacy co wolą tesle..
Dla mnie jest to niszczenie mienia i powinien dostaj spraje na swój krzywy ryj jak to kiedyś brazylijska policja zrobiła z takim gównem co też psikał swoje gnioty po budynkach.
W punkt.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!Ze stali nierdzewnej właściciel będzie to zmywał mniej więcej tyle czasu, ile wandalowi zajęło pomalowanie. J🤬y debil.
Nawet jeżeli tak, to i tak powinien dostać rok więzienia. Albo jak pisałem, uj🤬 ręce przy samej piździe, w sumie po co takiego śmiecia wypuszczać z powrotem do społeczeństwa
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!Zwykły wandal, którego pewnie nawet na rower nie stać.
Gdybym miał wybierać wybrałbym teslę, którą zaraz op🤬liłbym za 40 % pierwotnej ceny (bo wartości to gówno nie ma żadnej) jakiemuś eko-zjebowi , po czym zakupiłbym dobry rower i dobre auto spalinowe.
Zwykły wandal, którego pewnie nawet na rower nie stać.
Na razie udało mu się zaj🤬 spray ze sklepu xD.
C🤬j do tego komu jakie auto sie podoba jedni wolą nissana inni audi inni BMW czy też porshe a są tacy co wolą tesle..
Dla mnie jest to niszczenie mienia i powinien dostaj spraje na swój krzywy ryj jak to kiedyś brazylijska policja zrobiła z takim gównem co też psikał swoje gnioty po budynkach.
BMW zawsze z dużej