Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Z................h 2013-06-18, 19:43 3
Tak, będę się zmuszał do zjedzenia gówna w polskich budkach za większą cenę w imię patriotyzmu i anty-islamizmu. U chińczyka też nie zjem, tylko w barze "Hińszczysna u Mietka za pińcioka". K🤬a, powtarzam Turek to nie arab. Widzicie w telewizji arabów we Francji to już wam się we łbach p🤬li i z uporem maniaka, każdego o ciemniejszej karnacji czy z brodą macie za wojującego islamiste-terrorystę. Kurna, ci ludzie tu pracują, nie narzucają żadnych zwyczajów (ich żony nie zap🤬lają ponadto w burkach), po prostu zarabiają uczciwie serwując dobre jedzenie. A ty jak chcesz to chodź sobie do pierwszego lepszego fast-fooda i zjedz sobie hot-doga za c🤬jową cenę, po którym będziesz ochoczo wydalał z obu końców. Walcz z islamizacją!
Zgłoś
S................i 2013-06-18, 20:46 1
Się tymi kebabami już tak nie podniecajcie.
Trochę mięsa, bułka i jakaś zielenina a każdy się tym jara jakby w Sheratonie kolacje wp🤬lał.
Zwykły k🤬a fast food i tyle.

Ps. @Koniec świata co to jest k🤬a "wolak" ?!
Zgłoś
K................a 2013-06-18, 21:13 2
wolak - to takie zwierzę (mutant), które żyje w Polsce, jest skończonym kretynem, c🤬jem, autorytarnym imbecylem i za swoją głupotę obwinia ludzi o innym kolorze skóry, innej narodowości, innej orientacji seksualnej, czy o innych przekonaniach polityczno-społecznych. Lubi się też obnosić ze swoim patriotyzmem, pomimo tego że jest żałosnym durniem, który tylko obrzydza życie normalnym ludziom swoim c🤬jowym istnieniem. Najlepiej jest unikać wolaka, bo normalny człowiek nie może się zadawać z takim odpadem społecznym.

Znani wolacy: Jarosław Kaczyński, Krystyna Pawłowicz, Artur Zawisza, Janusz Korwin-Mikke, Robert Winnicki (i wielu innych obrzydliwych typów).

Źródło: Przewodnik po robakach
Zgłoś
Z................h 2013-06-18, 21:15 2
SZAJBAAA napisał/a:

Się tymi kebabami już tak nie podniecajcie.
Trochę mięsa, bułka i jakaś zielenina a każdy się tym jara jakby w Sheratonie kolacje wp🤬lał.
Zwykły k🤬a fast food i tyle.
Ps. @Koniec świata co to jest k🤬a "wolak" ?!

Może i fast-food (chodź ja jadam większy posiłek na talerzu, nie w bułce, czasem kebaba, innym razem mussakę czy falafela), ale najlepszy w smaku, dobra cena i zdrowy. Wiem co jem, bo robi to osoba, która swojej kuchni uczyła się od dziecka. To tak jakbym kupił chińszczyznę u azjaty czy bigos w polskiej tawernie. A tu jakiś kretyn mi mówi, że mam nie jeść tylko wybrać hamburgera u Polaka, bo w przeciwnym wypadku działam na korzyść islamizacji Polski. Może zaraz po miastach będą chodzić bojówki i ludziom kebaby do kosza wywalać, bo kupili u Turka?
Zgłoś
S................i 2013-06-18, 21:28
Zarammoth napisał/a:

Może i fast-food (chodź ja jadam większy posiłek na talerzu, nie w bułce, czasem kebaba, innym razem mussakę czy falafela), ale najlepszy w smaku, dobra cena i zdrowy. Wiem co jem, bo robi to osoba, która swojej kuchni uczyła się od dziecka. To tak jakbym kupił chińszczyznę u azjaty czy bigos w polskiej tawernie. A tu jakiś kretyn mi mówi, że mam nie jeść tylko wybrać hamburgera u Polaka, bo w przeciwnym wypadku działam na korzyść islamizacji Polski. Może zaraz po miastach będą chodzić bojówki i ludziom kebaby do kosza wywalać, bo kupili u Turka?

Nie no to oczywiście jest bzdura ta cała nagonka na budy z kebabami, już bardziej należało by zrobić nagonkę na te wszystkie hipermarkety które nie płacą podatków w Polsce.
Jak buda zarejestrowana i płaci u nas to w czym problem?
Jak jakiś Polak zrobi kebaba który będzie smakował innym lepiej niż ten od Turka to będą u niego jeść.
U nas na szczęście araby nigdy nie będą pasożytami bo u nas nie ma socjalu
Zgłoś
K................a 2013-06-18, 21:30 1
@Zarammoth

W Grecji debile zwani patriotami rozp🤬alają stragany imigrantom, bo myślą że w ten sposób uleczą kraj, więc nie zdziwiłbym się gdyby patriotyczne chłopaki czyhały pod budką z kebabem, żeby mi wp🤬lić za zdradę narodu. Przecież to są głupie, prymitywne c🤬je i nie można się po nich spodziewać niczego więcej, kiedy na uczelnie wbijają się tylko po to żeby sobie poskakać jak małpa.
Zgłoś
darklamb93 2013-06-19, 1:20 3
@Koniec Świata

Za porównanie Korwina do wolaka powinienes dostac srogi i soczysty wp🤬l.

Swoja droga: wolak - lewak

Juz wiem czemu lubisz to slowo.
Zgłoś
j................y 2013-06-19, 10:42
a ja myślę że to Lufthansa...
Zgłoś
b................n 2013-06-19, 19:21
Ciapaty Kebab Airlines
Zgłoś
b................z 2013-06-19, 19:23 5
a czemu on jest w skarpetach tylko ?

Zgłoś
ll_Mario_ll 2013-06-19, 19:29 1
Zarammoth napisał/a:

Może i fast-food (chodź ja jadam większy posiłek na talerzu, nie w bułce, czasem kebaba, innym razem mussakę czy falafela), ale najlepszy w smaku, dobra cena i zdrowy.

Zgłoś
f................2 2013-06-19, 19:43
Jest w skarpetach bo mu gorąco od kebaba...

A swoją drogą nie wierzę, żeby grzejnik czy jak się to tam zwie był pchany między ludźmi w wąskim korytarzu w samolocie...

Pozatym ciekawe jak stewardessa przejdzie teraz do przodu i ukroi kawałek kebaba dla jakiegoś turka... Bo chyba nie będzie wsadzać ręki od strony palnika?

Fejk jak nic
Zgłoś
i................6 2013-06-19, 19:48
@up bo tak k🤬a wygodnie ;d
Zgłoś
Sushy 2013-06-19, 19:55
Mhm a w środku mięsa pewnie ukryta bomba a ta stewardessa to przebrany ciapaty z zapalnikiem w ręku ^^
Zgłoś
r................d 2013-06-19, 20:04
Myślałem, że to test na terrorystę... Że niby każdy musi zjeść po kawałeczku...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie