👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
🔥
Ruska technologia śmigłowa
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Zarammoth napisał/a:
Może i fast-food (chodź ja jadam większy posiłek na talerzu, nie w bułce, czasem kebaba, innym razem mussakę czy falafela), ale najlepszy w smaku, dobra cena i zdrowy. Wiem co jem, bo robi to osoba, która swojej kuchni uczyła się od dziecka. To tak jakbym kupił chińszczyznę u azjaty czy bigos w polskiej tawernie. A tu jakiś kretyn mi mówi, że mam nie jeść tylko wybrać hamburgera u Polaka, bo w przeciwnym wypadku działam na korzyść islamizacji Polski. Może zaraz po miastach będą chodzić bojówki i ludziom kebaby do kosza wywalać, bo kupili u Turka?
Nie no to oczywiście jest bzdura ta cała nagonka na budy z kebabami, już bardziej należało by zrobić nagonkę na te wszystkie hipermarkety które nie płacą podatków w Polsce.
Jak buda zarejestrowana i płaci u nas to w czym problem?
Jak jakiś Polak zrobi kebaba który będzie smakował innym lepiej niż ten od Turka to będą u niego jeść.
U nas na szczęście araby nigdy nie będą pasożytami bo u nas nie ma socjalu

Zarammoth napisał/a:
Może i fast-food (chodź ja jadam większy posiłek na talerzu, nie w bułce, czasem kebaba, innym razem mussakę czy falafela), ale najlepszy w smaku, dobra cena i zdrowy.

Jest w skarpetach bo mu gorąco od kebaba...
A swoją drogą nie wierzę, żeby grzejnik czy jak się to tam zwie był pchany między ludźmi w wąskim korytarzu w samolocie...
Pozatym ciekawe jak stewardessa przejdzie teraz do przodu i ukroi kawałek kebaba dla jakiegoś turka... Bo chyba nie będzie wsadzać ręki od strony palnika?
Fejk jak nic
A swoją drogą nie wierzę, żeby grzejnik czy jak się to tam zwie był pchany między ludźmi w wąskim korytarzu w samolocie...
Pozatym ciekawe jak stewardessa przejdzie teraz do przodu i ukroi kawałek kebaba dla jakiegoś turka... Bo chyba nie będzie wsadzać ręki od strony palnika?
Fejk jak nic

Myślałem, że to test na terrorystę... Że niby każdy musi zjeść po kawałeczku...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie