Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
turecki afroamerykanin za mądry na używanie lapka
Konto usunięte • 2013-08-06, 10:57
Pewnie zastanawiacie się co robiłem cały miesiąc ? Otóż nie dawno wróciłem do Niemiec z wakacji z USA gdzie piłem drinki w kokosie z parasolką. Otóż dzisiaj prezentuję czarnego c🤬ca, który nie umie się posługiwać nowoczesną techonolgią.

Z góry informuję, że temat nie ma na celu obrażać, dyskryminować czy w żadnym wypadku nawoływać do nienawiści użytkowników białych słuchawek, a ni reklamować laptopów toschiba.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-06, 23:55 2
Pewnie zastanawiacie się, co jadłem dziś na kolację? Otóż jeszcze nic.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-07, 0:29 3
Razem z tym kolegą zbierałeś szparagi dla niemieckich panów?
Zgłoś
Silnoręki 2013-08-07, 0:47 2
Jeb się na cyce folksdojczu.
Zgłoś
RapujacyToster 2013-08-07, 1:10 3

podpis użytkownika

Lubię gify
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-07, 1:45 4
straatveger napisał/a:

Pewnie zastanawiacie się co robiłem cały miesiąc ? Otóż nie dawno wróciłem do Niemiec z wakacji z USA gdzie piłem drinki w kokosie z parasolką. Otóż dzisiaj prezentuję czarnego c🤬ca, który nie umie się posługiwać nowoczesną techonolgią.

*niedawno
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-07, 3:22
straatveger napisał/a:

No cóż, wiesz bywa. Ja w glanach czasami się potykam o takich ciemnych ludzi.

straatveger napisał/a:

Z góry informuję, że temat nie ma na celu obrażać, dyskryminować czy w żadnym wypadku nawoływać do nienawiści użytkowników białych słuchawek, a ni reklamować laptopów toschiba.

Nieosiągalny & MojeAvi napisał/a:

Kogo to k🤬a obchodzi?

Zgłoś
Jab7kO 2013-08-07, 11:10
Nie ma to jak szybki Hejt. Ja p🤬le
Zgłoś
tico92 2013-08-07, 11:27
trzeba było napisać że w końcu bana na miesiąc dostałeś za warny o polaczkach a nie pisać bajki o wyjazdach do hameryki
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-07, 11:34 2
straatveger napisał/a:

Pewnie zastanawiacie się co robiłem cały miesiąc ? Otóż nie dawno wróciłem do Niemiec z wakacji z USA gdzie piłem drinki w kokosie z parasolką.

Cytujac klasyk "Kim Ty w ogole k🤬a jestes pajacu?"
Zgłoś
T0B1 2013-08-07, 12:44 1
dnr napisał/a:

*niedawno
Obrazek

dnr (w jakimś tam temacie) napisał/a:

Serio nic nie mam do Woodstocku, nie moja impreza po prostu. Ale nie mówcie mi, że to zadredowane towarzystwo nie jest typowym wyborcą palikota, legalizatora marichuaniny. Stąd to lewactwo.

I po c🤬j każdemu pojedyncze błędy wytykać? Chyba tylko po to by k🤬sa se przedłużać i dowartościować się.

@topic
Brawa dla autora za rozjuszenie p🤬dusiów, które z zazdrości i pseudonienawiści utopiłyby pół świata w łyżce wody, bo mają w życiu gorzej od innych. Przecież jak można inaczej patrzeć na Niemca niż przez pryzmat jego dziadka, który mordował Polaków jakieś 75 lat temu? Z pewnością ta nienawiść i zazdrość jest uzasadniona tym, iż w Niemczech wciąż panuje nazizm - to takie logiczne... Ciekawe czy Wy jesteście (lub czy chcielibyście być) obarczani dokonaniami waszych dziadków.

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
methos23 2013-08-07, 17:33
Stwierdzam, że autor tematy to burak.
Piwa nie ma.

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-07, 17:58
@ unimator

Ta marichuanina jest CELOWA. Na pewno kiedyś też popełniłem błąd, ale nie tam

Nie wytykam błędów każdemu, ale temu pajacowi chciałem doj🤬.

PS Przyganiał kocioł garnkowi

unimator napisał/a:

I po c🤬j każdemu pojedyncze błędy wytykać? Chyba tylko po to by k🤬sa se przedłużać i dowartościować się.

Zgłoś
T0B1 2013-08-07, 22:46
@up
sjp.pl/pojedy%F1czy
sjp.pl/pojedynczy
pwsz.chelm.pl/poradnia_jezykowa/index_2.php?id_k=1&id_p=76

Natomiast "se" to zwykły (bodajże) akronim - to, że nie występuje w słowniku nie oznacza, że jest niepoprawny.
sjp.pl/se

A tak na serio to i tak nie miał być to jakiś hejt czy diss, czy jak tam się mówi. Po prostu nie ma co czepiać się tego, że ktoś napisał "nie" z przysłówkiem oddzielnie a nie razem, bo każdy popełnia błędy. Jechać należy po tych co na przykład majuskuły i kropki używają od święta.

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-07, 23:02
Spoko, teraz sobie żarty robiłem i tak A temu kolesiowi po prostu chciałem jakoś doj🤬 za buractwo, miałem ochotę na wrzucenie grammar nazi to wrzuciłem, cała historia.
Zgłoś
werther 2013-08-09, 15:47
straatveger napisał/a:

Pewnie zastanawiacie się co robiłem cały miesiąc ? Otóż nie dawno wróciłem do Niemiec z wakacji z USA gdzie piłem drinki w kokosie z parasolką.

Kogo obchodzi co robisz z naczyniami odnosząc je na zmywak?
Zgłoś