Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:16
turecki afroamerykanin za mądry na używanie lapka
konto usunięte • 2013-08-06, 10:57
Pewnie zastanawiacie się co robiłem cały miesiąc ? Otóż nie dawno wróciłem do Niemiec z wakacji z USA gdzie piłem drinki w kokosie z parasolką. Otóż dzisiaj prezentuję czarnego c🤬ca, który nie umie się posługiwać nowoczesną techonolgią.

Z góry informuję, że temat nie ma na celu obrażać, dyskryminować czy w żadnym wypadku nawoływać do nienawiści użytkowników białych słuchawek, a ni reklamować laptopów toschiba.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-06, 23:55 2
Pewnie zastanawiacie się, co jadłem dziś na kolację? Otóż jeszcze nic.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-07, 0:29 3
Razem z tym kolegą zbierałeś szparagi dla niemieckich panów?
Zgłoś
Silnoręki 2013-08-07, 0:47 2
Jeb się na cyce folksdojczu.
Zgłoś
RapujacyToster 2013-08-07, 1:10 3

Zgłoś
konto usunięte 2013-08-07, 1:45 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-07, 3:22
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Jab7kO 2013-08-07, 11:10
Zgłoś
tico92 2013-08-07, 11:27
trzeba było napisać że w końcu bana na miesiąc dostałeś za warny o polaczkach a nie pisać bajki o wyjazdach do hameryki
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-07, 11:34 2
Zgłoś
T0B1 2013-08-07, 12:44 1
Zgłoś
methos23 2013-08-07, 17:33
Stwierdzam, że autor tematy to burak.
Piwa nie ma.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-07, 17:58
Zgłoś
T0B1 2013-08-07, 22:46
@up
sjp.pl/pojedy%F1czy
sjp.pl/pojedynczy
pwsz.chelm.pl/poradnia_jezykowa/index_2.php?id_k=1&id_p=76

Natomiast "se" to zwykły (bodajże) akronim - to, że nie występuje w słowniku nie oznacza, że jest niepoprawny.
sjp.pl/se

A tak na serio to i tak nie miał być to jakiś hejt czy diss, czy jak tam się mówi. Po prostu nie ma co czepiać się tego, że ktoś napisał "nie" z przysłówkiem oddzielnie a nie razem, bo każdy popełnia błędy. Jechać należy po tych co na przykład majuskuły i kropki używają od święta.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-07, 23:02
Zgłoś
werther 2013-08-09, 15:47
straatveger napisał/a:

Pewnie zastanawiacie się co robiłem cały miesiąc ? Otóż nie dawno wróciłem do Niemiec z wakacji z USA gdzie piłem drinki w kokosie z parasolką.

Kogo obchodzi co robisz z naczyniami odnosząc je na zmywak?
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem