Gówniaki z całego świata nie są niczemu winne i nie powinny ginąć w zabawach dorosłych, co do tego każdy normalny się zgodzi.
Insynuujesz, że jestem jakimś agentem czy c🤬j wie czym, bo piszę, że Polska powinna dbać o własny interes i j🤬 obce interesy. Ponieważ w tym wypadku akurat polski interes jest zbieżny z rosyjskim to musisz być propagandystką zachodu - Niemcy? Żymianie? Jankesi?
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!są dwa wyjścia albo jesteś kompletnie odjechany twierdząc, że Polska ma zbieżny interes z Rosją, albo propagujesz ruski mir
moim zdaniem nie jesteś odjechany, jesteś inteligentny i cwany, pozostaje propagowanie ruskiego miru, a to właśnie wygląda na bycie ruskim agentem
ale spoko, każdy musi jakoś zarabiać na życie
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.No więc widzisz, nap🤬lasz propagandę i usilnie dyskredytujesz każdego kto broni interesu Polski. Twierdzenie, że Rosja i Polska nie mają w pewnych aspektach zbieżnych interesów pokazuje, że Ty nie jesteś nazbyt bystra, albo sama jesteś odjechana.
Ja natomiast nie jestem niedowartościowanym gówniarzem, na którego moglby działać puste komplementy, więc daruj sobie.
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!