Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
~Dostojny 2023-09-09, 17:13 3
darek1234 napisał/a:

Fajna dupcia

Brudne hipisowskie gówno, które nawet nie potrafi jeść jak człowiek. Precz z takimi ludźmi.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
PoliteP 2023-09-09, 17:24 2
Na c🤬j się nagrywać podczas jedzenia?
Zgłoś
KazimierzOdnowiciel 2023-09-09, 17:25 5
Gdzie jest Moderator? To film ewidentnie na Harda.. z resztą jak 95% filmów wstawianych przez Velture. Żeby mógl poźniej fapać ile to fimów nie dodał... Co z tego że mocniejsze filmy puszczają w Teleranku.. Ale jak mu gira się psuła nie nagrywał albo podczas amputacji. Tylko jak rumun się prosił Panie/panowie dajcie mnie na protezę bo zaniedbałem na tyle że uciąć muszą. Oczywiście nic na siłę tylko włączę zbiórke i podam nr Kąta.
Zgłoś
Juzwa 2023-09-09, 17:30 2
35i napisał/a:

Ale nieogarnięta. Zapomniała zabrać cycki z domu.

Ja tam wolę jak kobitka ma mniejsze cycki. Przynajmniej po latach ma takie same, a nie obwisłe torby.

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
jebacruskiescierwo 2023-09-09, 18:54 2
Kolejna tępa p🤬da która musi nagrywać co dziś wp🤬la. Mimo to r🤬ałbym potem na śmietnik.
Zgłoś
Higaro 2023-09-09, 19:13
koleś w aucie puknął laskę
Zgłoś
0dbytBiskupa 2023-09-09, 20:33 2
S.Cat napisał/a:

Pewnie jakiś stream.Pajęczy zmysł, wyczuła zagrożenie.Taka to nic nie przypali na patelni.

Stream jak wp🤬la? Kto takie coś ogląda? Żeby chociaż ugotowała, jak Makłowicz czy Gordon Ramsay.

mynameisgod napisał/a:

idioci- żrą na chodniku
niech się cieszą , że nie pomylił pedały i nie rozjechał na ament

Siriuz napisał/a:

To nie są miasta tylko wiejskie chlewnie. W miastach jest ścisła organizacja ruchu - ulicami samochody zap🤬laja, chodnikami ludzie spacerują, a po torach pędzą pociągi.

Snajkers napisał/a:

Na dodatek mieli gębą jak krowa.
Usta się zamyka podczas jedzenia.

motylekwbrzuchu napisał/a:

Brudne hipisowskie gówno, które nawet nie potrafi jeść jak człowiek. Precz z takimi ludźmi.

Ja p🤬lę, ale wy musicie mieć żałosne życie, że się tak dop🤬lacie. Przebywanie w waszym towarzystwie w realu to musi być koszmar, ludzie od was sp🤬alają na kilometr. Zauważyłem to już w innych tematach, w których się wypowiadacie i widzę, że się nie myliłem. Do kompletu brakuje jeszcze tego co ma chroniczne bóle odbytu.
Zgłoś
kopnijkota 2023-09-09, 20:42
Juzwa napisał/a:

Ja tam wolę jak kobitka ma mniejsze cycki. Przynajmniej po latach ma takie same, a nie obwisłe torby.

Skończy przedszkole w skrzatach to w podstawówce jej cycki urosną, się ksiądz ministrantami zajmie im cycki nie rosną
Zgłoś
~Dostojny 2023-09-09, 23:58 2
0dbytBiskupa napisał/a:

Ja p🤬lę, ale wy musicie mieć żałosne życie, że się tak dop🤬lacie. Przebywanie w waszym towarzystwie w realu to musi być koszmar, ludzie od was sp🤬alają na kilometr. Zauważyłem to już w innych tematach, w których się wypowiadacie i widzę, że się nie myliłem. Do kompletu brakuje jeszcze tego co ma chroniczne bóle odbytu.

Akurat największym marudą to jesteś tutaj ty. Przyp🤬alasz się do każdego, kto nie jest poj🤬ym lewakiem, każdy normalny człowiek jest twoim wrogiem. Weź się trochę wyluzuj bo cię zabiorą na badania.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
jjzz26 2023-09-10, 0:07
Tobiahus96 napisał/a:

I oczywiście przyj🤬y białorycerzyk musiał sie popisać i kopnąć w auto jakby miało to jakiś sens. Każdemu może się zdarzyć nie spojrzeć w lusterko albo nie wyczuć odległości, może się zapatrzyć czy cokolwiek innego.

Tym bardziej że banda ćwoków niedługo będzie żreć na środku autostrady żeby byli dobrze widoczny.
Zgłoś
darek1234 2023-09-10, 0:45 1
0dbytBiskupa napisał/a:

Stream jak wp🤬la? Kto takie coś ogląda? Żeby chociaż ugotowała, jak Makłowicz czy Gordon Ramsay.

P🤬l ich, to kacapSSKie zjeby
Zgłoś
dominik283 2023-09-10, 8:22
Ale ma laska mandżis
Zgłoś
metyoo 2023-09-10, 11:45 1
Juzwa napisał/a:

jak nie ma cycków to nie ma co opaść, a nawet małe cycki opadną i to dopiero przec🤬jowo wygląda!

swoją drogą, czy lambadziary nie potrafią już normalnie żyć? trzeba wszystko nagrywać?
Zgłoś
35i 2023-09-10, 12:31
Juzwa napisał/a:

Nie piszę, że ma mieć, nie wiem jakie balony, ale coś powinna mieć żeby ją odróżnić od faceta (poza brakiem k🤬sa).

Swoją drogą, to chyba jakaś k🤬a. Jak Mirafiori czy Jola flecistka w "07 zgłoś się".
Zgłoś
Pie-sse 2023-09-10, 12:50 1
Po c🤬j on tą k🤬e nagrywa?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie