📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Mój nick jest przezwiskiem, chciałabym również zdementować plotki jakobym miała penisa, mam jedynie jaja, zapewne większe od Waszych, i na pewno wyrywam więcej panienek niż Wy, i na pewno pracowałam w życiu ciężej od większości z Was, tak więc morda

Wszędzie gdzie pracowałem, kobiety wykonywały lżejszą robotę, ale dostawały tyle samo kasy co ja. Jakoś nie robiłem manifestacji przed zakładami pracy, by obniżyć im zarobki bo mam cięższą pracę.
Równouprawnienie to wymysł XIX wiecznych myślicieli z głową w chmurach. Nigdy się to nie wyrówna, bo zawsze będą większe żądania w stosunku do mężczyzn a przy okazji kobiety będą się czuć pokrzywdzone.
Równouprawnienie to wymysł XIX wiecznych myślicieli z głową w chmurach. Nigdy się to nie wyrówna, bo zawsze będą większe żądania w stosunku do mężczyzn a przy okazji kobiety będą się czuć pokrzywdzone.

Pozostaje wam jedynie pozycja najlepszego przyjaciela człowieka zaraz po psach i kotach
Wiecie jaki jest jeden powód , że baby nie mogą iść do kopalni? Za ciężka praca. Oczywiście pracuję w kopalni. Jak idziemy na zabudowę, to każdy bierze "RINGA" na ramię i idziemy z nimi średnio 800 metrów w wodzie, szlamie i wietrze. Dodam jeszcze, że taki jeden "RING" waży około 105kg. No i powiedzcie mi która baba by dała rady? Jak te młode łośki po technikum górniczym uciekają z kopalni z płaczem, bo nie dają rady.
Kobieta ma prawo wyjść z kuchni przecież. Zakupy same się nie zrobią. A potem z powrotem szybciutko, szybciutko do garów.
Tremor napisał/a:
Tak bardzo chcą tego równouprawnienia, ale jak już przyjebiesz takiej to same płacze i lamenty potem słyszysz.
następny spermopijca który zbiera piwa od gimnazjalistów za swój błyskotliwy komentarz... równouprawnienie to jedno.. ale jak lubisz bić panny po mordach szmato bez honoru to powinieneś zawisnąć na jajach!! ..i basta!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie