Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:50
🔥 Rączka będzie boleć - teraz popularne
TVN, manipulacja, taka sytuacja [zbiorczy]
konto usunięte • 2012-03-20, 8:44
Film pokazuje, jak media przekręcają wypowiedź jednego z polityków i podają fałsz do wiadomości.

Dla tych, którzy co jakiś czas w postach piszą, że w TVN, GW itd. nie ma czegoś takiego jak manipulacja, a ludzie którzy tak uważają to schizofrenicy.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2019-03-26, 16:55 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
klubber 2019-03-26, 16:56
i o co caly ten hejt? przeciez tylko na schody wjechali....
Zgłoś
konto usunięte 2019-03-26, 17:09
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
banerr 2019-03-26, 17:24
W sumie to mam mieszane uczucia. Ale jednak gówniarzom należy się po pale na dupę bo niszczą własność publiczną.
Zgłoś
McQurwa 2019-03-26, 17:30
Ciekawe ile im za to zapłacili, może zostało się coś po urodzinach Adolfa. Były dzieci resortowe, to teraz czas na wnuki resortowe
Zgłoś
Hrabia Drapula 2019-03-26, 18:12
"Ale nigdzie nie ma żadnych tabliczek, że tu nie wolno jeździć" to takie kretyńskie tłumaczenie, są rzeczy oczywiste, jest pomnik nie istotny jaki więc należy go uszanować, nie musi kwiatów składać, modlić się pod nim. Czemu nie skoczy z przystanku na główkę, przecież też nie ma tabliczki z zakazem.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem