Kolejny przykład rzetelności informacji w waszej ulubionej stacji
Według informacji z francuskich dzienników protestowało około miliona osób
Przecież dobrze napisali było kilkuset demonstrantów i pilnowało ich 4 tysiące oficerów :p
Konto usunięte
2013-05-27, 13:14
A co było jak w Anglii chłopakowi głowę obcięli? Nie pisali jakoś dosadnie, że to byli muzułmanie brudnego pochodzenia, tylko "bandyci, będący obywatelami UK" - jakby to miało jakikolwiek sens w związku z informacją, wielkie mi odkrycie. A motywy były "polityczne".
Zamieszki w Sztokholmie? Wywołane przez imigrantów? Nacjonaliści po chyba 2 dniach palenia przez c🤬te stolicy ruszyli przeciwko nim. TVN? Nacjonaliści wyszli na ulice niszczyć miasto, a młodzież protestuje przeciwko braku perspektyw dla młodych. W Szwecji k🤬a? W Szwecji nie ma perspektyw, to gdzie są jak tam nie ma?
Nie wiem co sie z francją stało , ani co im zrobiliśmy.
Bo od pewnego czasu gdy łącze się na francuski serwer w battlefield 3
wyskakuje mi błąd i uzasadnienie wyrzucenia >
"Naskoch mi na h🤬ja polska k🤬a"
Jak to zobaczyłem to poprostu padłem , co się z tym światem dzieje.
Konto usunięte
2013-05-27, 13:39
ludzie wychodzą bo czują że są mamieni i ogłupiani Demokracją a skoro wychodzą w takiej sile to k🤬a już będzie jawne że rządy krajów UE mają w dupie demokrację! to pojęcię służy do trzymania bydła w ryzach tak samo jak inne ustroję... bo w sumie demokracja to bardziej rozwinięta anarchia moim zdaniem
Powiem szczerze, ostatnio, gdy chcę się czegoś dowiedzieć o obecnej sytuacji politycznej na świecie, to jest mój pierwszy i zwykle ostatni przystanek. Sadistic.pl - Jedyne obiektywne medium w Polsce - propsy
Konto usunięte
2013-05-27, 14:07
Nic dziwnego że politycy na to pozwalają. Lewica właśnie tak wygrywała od zawsze. Komuniści wygrali w Rosji dzięki poparciu szarej masy chłopów/robotników obama w usa dzięki czarnym i Latynosom. W demokracji c🤬ci/pedały też mają prawo głosu więc żaden polityk nie odważy się im zaszkodzić, najpierw nacjonaliści muszą skutecznie zmniejszyć ich liczebność aby nie stanowili siły wyborczej.
te 120 ton materiałów wybuchowych najlepsze.
Konto usunięte
2013-05-27, 15:44
Chwila, to ktoś tych protestujących zmusza do zawierania homoseksualnych związków? Że co? Aaaaaa, oni tylko chcą zabronić tym, którzy chcą taki związek zawrzeć. Wk🤬ia mnie prawackie wp🤬lanie się obcym ludziom do łóżek i pouczanie ich z kim im wolno, a z kim nie się posuwać. Na szczęście Francuzi to mądry naród i raz wprowadzonego prawa nie cofnie. A manifestująca tłuszcza pokrzyczy, aż jej się znudzi i pójdzie zająć się swoim życiem. W końcu jest demokracja, niech każdy sobie poprotestuje, he he.
Konto usunięte
2013-05-27, 16:14
Odjebcie się od tvn ,zrobiło wam coś ?
całkiem sporo białych flag tam niosą
@up
Tak, pluje tematami zastępczymi.
Konto usunięte
2013-05-27, 17:24
k🤬a, piszę skargę do serwisu odnośnie braku rzetelności. Wam też to proponuję. Jak dostaną 10000 listów, że są c🤬jami, może bardziej poszanują konsumentów.
Konto usunięte
2013-05-27, 17:45
Widzę że niektórzy nie rozróżniają małżeństw partnerskich od homo. Wyobraźcie sobie że mieszkacie ze swoją partnerką 5 lat bez ślubu, pewnego dnia ma wypadek i trafia do szpitala. Biegniecie zapytać o jej stan, a lekarz na to: A kim Pan jest?
No kim? Obcą osobą

Wasz związek w świetle prawa nie istnieje. Nie dowiecie się o jej stanie zdrowia, nie macie nic do gadania kiedy będą chcieli pobrać organy, nie mówiąc o spadkach, pogrzebach i setkach innych codziennych spraw. Także wszystkim prawicowym patriotą i katolikom wzorowym radzę pomyśleć co to to jest związek partnerski zanim zaczną strzelać z dupy w internecie obnosząc się ze swoimi wsiockimi poglądami. Szczerze mówiąc to robi się męczące jak codziennie ktoś wrzuca swoje sfrustrowane newsy o pedałach. Nie macie innych problemów w Pol-szcze?
@up Ale przecież w Polsce istnieje możliowść legalizacji związku partnerskiego kobiety i mężczyzny, a nazywa się ślub cywilny i kosztuje raptem 85zł. ;]
Konto usunięte
2013-05-27, 20:25
Niech się lepiej Francuskie ciule za Muslim wezmą a nie gejów. Francuskie cioty tylko potrafią albo wywiesić białą flagę albo spier*alać. "Jednoczą się w Walce" przeciwko homosiom, których jest kilka procent w społeczeństwie, pracują, są wykształceni i bogaci. Ale przeciwko prawdziwemu wrogowi- Islamizacji francji jakoś kut*sy tchórzliwe nie umieją się zjednoczyć... Boże...
Konto usunięte
2013-05-27, 20:49
za filmik piwko