📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10

Jesteście skończeni. Pisowcy zadłuzali kraj na potęge biorąc wszystko na "kredyt" w ten sposób dochodzimy do zadłuzenia w kwocie 2bln zł, każdy głupi umie brac kredyt i wydawać, do tego zgadzanie sie na wszystko co Unia podsuwa, dzięki temu jak tylko zniosą tarcze durnowate to za prąd zabulimy 2x wiecej a razem z tym pójdą towary. PO to zero podwyzek, zwiekszenie wieku emerytalnego, i również okradanie, oraz dzięki przykładowi PISu to równiez będa brać wszystko na "kredyt" i jaki z tego wniosek? Jeden i drugi liże dupe Załeńskiemu, jesteście sugami UKRAINY!!! na kolana!!!
motylekwbrzuchu napisał/a:
Wydaje mi się że w waszym języku szyk zdania jest jeszcze mniej sztywny niż po polsku, ale widać że przedmiocie "polskij jazyk" omawiano to u was po łebkach.Dziwne jest to zdanie, takie jakby nie za dobrze przetłumaczone
kothletino napisał/a:
To wy jeszcze oglądacie publiczna tv?
Ja nie oglądam, jesteś dziewczyną? ile masz lat? Może popiszemy? Fajny masz obrazek.
Bo wiesz, ja nie oglądam i Ty nie oglądasz to mamy coś wspólnego
kothletino napisał/a:
To wy jeszcze oglądacie publiczna tv?
no i chodzimy tez nawet do teatrow!
co tu duzo mowic... jaki jest tvn kazdy widzi! palic ich wozy jak za starych dobrych kibolskich czasow! pogonic te holote za odre!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie