Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:34
TVN znów w formie
superokazja11 • 2022-04-26, 19:38
TVN znów w formie. Kto wyłapał ten złoty moment w dzisiejszych faktach?

W komentarzach konkurs na najoryginalniejszą odpowiedź: na co Pani w tle tak soczyście zareagowała ?

Wasze komentarze są chyba lepsze niż ten film:)
Jak się podoba dajcie piwko za pierwszy materiał własny.

Zgłoś
miedzianek 2022-04-27, 10:09
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
atcrcc 2022-04-27, 11:22 2
buszta2 napisał/a:

Czemu w TVN wszystkie "prezenterki" wyglądają jak transwestyci? Właściwie to prezenterzy też.

Musi być równowaga...

Zgłoś
Qunda 2022-04-27, 11:57 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
atcrcc 2022-04-27, 12:21
Qunda napisał/a:

O tak. Taka domina, dałbym się wyr*chać w dupe. Zimna twarz, aż mnie dreszcze przechodzą jak to pisze.

No ma coś w sobie , co do pchania w w dupe to jestem konserwatystą no możę jakby zagrała główne sceny w remake,u ,,Elza - syberyjska tygrysica'' to by mnie przekonała.
Zgłoś
Cipczan 2022-04-27, 13:07
buszta2 napisał/a:

Czemu w TVN wszystkie "prezenterki" wyglądają jak transwestyci? Właściwie to prezenterzy też.

Bo są!
Zgłoś
andrzejrobert75 2022-04-27, 14:07
ra0mir napisał/a:

Brawo. Witamy w dorosłym świecie. Co jeszcze wyłapałeś? Wiesz, że wojna jest na Ukrainie?

W Ukrainie od 24 02
Zgłoś
zygmuntt 2022-04-27, 16:43
wciskać "8"
Zgłoś
Sigonek 2022-04-27, 19:20
Śmieszne są te przypinki u dziennikarzy TVP i TVN widać, że w kwestiach istotnych panuje pełna zgoda
Zgłoś
tyczka333 2022-04-27, 20:29
buszta2 napisał/a:

mi nie przypominają, ale pewnie dlatego ze nie jestem gejem i nie gustuje w transwestytach
Zgłoś
lyolik 2022-04-29, 4:14
Zgłoś
ra0mir 2022-04-29, 13:02
Zgłoś
pasta 2022-05-03, 14:17
Zgłoś
Wiewór 2022-05-03, 17:02
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem