Kłótnia o miejsce na którym kiedyś stali ci handlarze. Ach ta Polska :/
Polak Polakowi Polakiem
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2011-09-06, 19:36
jest przykład wieśniaka z pod Częstochowy nie dość że gałgany nie potrafią jeździć po ulicach w tym wypadku Częstochowy - wiele razy byłem świadkiem dość ciekawej jazdy i parkowań samochodów z tablicami SCZ to jeszcze drzeć modre i niszczyć innym towar tylko potrafią może to wpływ Jasnej Góry która jest bardziej sławna od tej całej mieściny
to jest właśnie Częstochowa... Rejestracja w sumie człowienia spoza czewy (SCZ) ale chamstwo w każdej dziedzinie takie samo...
konto usunięte
2011-09-06, 20:04
ta jakoś mi się nie wierzy, że policja przyjechała i kazała płacić za ziemniaki...
O takich rzeczach musi decydować sąd
ja bym chciał się dowiedzieć jak wszystko się zakończyło ;x
konto usunięte
2011-09-06, 21:06
Gdzie byli rodzice -_-
konto usunięte
2011-09-06, 21:13
d(-_-)b~ napisał/a:
a zombi zombi zombi
a kiwi kiwi kiwi
konto usunięte
2011-09-06, 21:25
konto usunięte
2011-09-06, 22:36
jak widze takie sceny, to mam ochote przeładować mojego AK-47 i odstrzelic 2 wiesniackie mordy
konto usunięte
2011-09-06, 22:54