👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To nie jest fajne...znam taki przypadek...z niecałych dwóch miesięcy temu....moje auto nadal stoi bez szyb..

Pedał, nie pedał, to nie ma znaczenia. Ten kto zrobił taką krzywdę M3ce zasługuje na ucięcie jąder.

Pojar napisał/a:
Pedał, nie pedał, to nie ma znaczenia.
Pytanie do modów: jak wygląda sytuacja z "anty-piwami" ?
Cytat:
ale czerwona tapicera pasuje jak ulał
![]()
Szczególnie do samochodu stojącego obok

qkis22 napisał/a:
jak wygląda sytuacja z "anty-piwami" ?
Nie ma takiej opcji i nie będzie.
@marcinoid,
ciekawe czym ty jezdzisz cwaniaku. o takiej beemce mozesz tylko pomarzyc.
pochwal sie jakimi autami jezdziles? maluch? fiat punto? a moze stare volvo od ojca?
przyznaj sie, ze patrzysz z otwarta geba jak M3 przejezdza obok.
ciekawe czym ty jezdzisz cwaniaku. o takiej beemce mozesz tylko pomarzyc.
pochwal sie jakimi autami jezdziles? maluch? fiat punto? a moze stare volvo od ojca?
przyznaj sie, ze patrzysz z otwarta geba jak M3 przejezdza obok.
Zaraz jakieś pojeby z jakieś tam galerii sztuki powiedzą, że to arcydzieło

Co by nie mówić to zdarzenie kwalifikuje się jako arcydzieło.
Istna sztuka, z jednej strony Komedia z drugiej Dramat...
Istna sztuka, z jednej strony Komedia z drugiej Dramat...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie