Obrazy stworzone przez chorych psychicznie. Niektóre dobrze ukazują, co im siedzi w głowach

Przedstawione obrazy są namalowane w większości przez ludzi chorych na schizofrenię i psychozę.
Reszta obrazów w komentarzach.
podpis użytkownika
Emerytowany saren
w................r
2012-08-07, 11:55
czyżby Picasso?
@Pan kapitan:
Potrzebuję tytułu tego ostatniego obrazu. To Bosch, tak?
lepiej niz Salvador Dali. i to jest sztuka właśnie. Mi osobiście najbardziej podoba się Plox z tych wszystkich
P................n
2012-08-07, 12:36
Styku napisał/a:
@Pan kapitan:
Potrzebuję tytułu tego ostatniego obrazu. To Bosch, tak?
Tak. Ogród rozkoszy ziemskich - prawy dolny róg.
h................e
2012-08-07, 17:27
Super,nareszcie coś ciekawego - piwko leci!
Wszyscy schizofrenicy potrafia tak malowac ? P🤬lenie ...
s................s
2012-08-07, 19:17
zajebiście mi ich szkoda :/
dla niektórych życie to najgorszy koszmar, jaki można mieć i to non-stop
S................n
2012-08-08, 0:00
czub1789 napisał/a:
Ci ludzie nie sa chorzy sa opetani w wiekszosci rysunkow pojawiaja sie czaszki motywy smierci lub co najwazniejsze kilka twarzy w glowie lub cos wychodzi z glowy to dowod na to ze opisuja to co tam sie dzieje w ich glowach naprawde ze w nich zamieszkuje jakis demon zly duch czy cos innego kiedys ogladalem program n ie pamietam nazwy w szpitalu psychiatrycznym pojawil sie na wizyte ksiadz egzorcysta ubrany po tzw "cywilnemu"wiekszosc pacjentow od razu zostala pobudzona krzyczeli do niego i co najlepsze mowili mu ze jest ksiedzem i aby stad szybko poszedl. Jak ktos sie zgadza to niech sie zgadza ze mna jak nie to niech nie wysmiewa przynajmniej
Oglądałem ten sam film, piwko.
b................r
2012-08-08, 11:54
Nie ma ludzi zdrowych psychicznie. Są tylko niezdiagnozowani.
podpis użytkownika
Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja!...Beheierdung das Oder die Flippenwald gersput!
pierwsze bym sobie powiesił nad łóżkiem, naprawdę ładne
Szeryfian napisał/a:
Oglądałem ten sam film, piwko.
Przypomieliście sobie jak ten program, czy tam film się nazywał?
K................r
2012-08-11, 14:07
dajecie się nakręcać większość tych obrazów (czyli 100% które rozpoznałem) są autorstwa znanych malarzy i żaden z nich nie został uznany za chorego psychicznie czy schizofrenika - czyt. FAKE!
Kozar napisał/a:
dajecie się nakręcać większość tych obrazów (czyli 100% które rozpoznałem) są autorstwa znanych malarzy i żaden z nich nie został uznany za chorego psychicznie czy schizofrenika - czyt. FAKE!
Podaj autorów
podpis użytkownika
Emerytowany saren