👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
z jednej strony mocherki z drugiej dzieci neo...
Dajcie mi siłe zebym ogarnal ten kraj...
Dajcie mi siłe zebym ogarnal ten kraj...

Punisher napisał/a:
No ale o co chodzi ?
Chyba chodziło pewnie o to że gościu stał na parkingu koło kościoła , albo obok i się dobrze bawił, wówczas gdy mohery obchodziły żałobę z powodu tego że jakiś klecha kipnął do grobu. Tylko nie wiem czy chodziło o żałobę po Smoleńsku czy parafialną.
''Nie zmieniaj tematu'' będzie teraz przebojem podczas szkolnych przerw...

HAHAHAHH !!
MUROWANY HIT LATA!!
Jak ja bym chciał żeby dało się NIEZBICIE udowodnić że Boga nie ma. Tym wszystkim starym trupom w te pomarszczone mordy tak to wykrzyczeć.. ahh... tak. Swoją drogą, argumenty babci.. nie do odparcia xd
[ Komentarz dodany przez: yarzapp: 2010-05-19, 15:48 ]
poziom ostrzeżeń 4 Ci nie wystarczy, musisz odpocząć, by dać sobie spokój z tym caps lockiem?
MUROWANY HIT LATA!!
Jak ja bym chciał żeby dało się NIEZBICIE udowodnić że Boga nie ma. Tym wszystkim starym trupom w te pomarszczone mordy tak to wykrzyczeć.. ahh... tak. Swoją drogą, argumenty babci.. nie do odparcia xd
[ Komentarz dodany przez: yarzapp: 2010-05-19, 15:48 ]
poziom ostrzeżeń 4 Ci nie wystarczy, musisz odpocząć, by dać sobie spokój z tym caps lockiem?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie