📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Miałem podobną sytuację xD. Jakaś babcia na mnie nawrzeszczała, że jestem dzieckiem Tuska, a Tusk wywiózł ludzi do lasu i ich rozstrzelał. Ten sam gatunek moherowatych najwidoczniej
A ja się nie dziwie się że młodzież zaczepia, napadają i tak dalej, od tego oni są, od tego są oni.

hmmm, zamiast próbować opuścić szybę nie lepiej otworzyć drzwi..?
nielegalnie staje to się doigrał
nielegalnie staje to się doigrał

dobra, nie zauwazylam co jest w tym smiesznego, wartego uwagi i ogladania. byl stek wyzwisk. dla mnie zenada

"Ja mam taką rodzinę i takich bliskich że oni ci głowy skręcą" za to może być sprawa wygrana dla kamerzysty x)

Babciu wrzuć na tace i płacz że nie masz na leki idź do św. Rydzyka on cie uzdrowi krucyfiksem i pomodli się do Boga żeby odwołał powódź.

Ja bym jej rękę przytrzasnął szybą, a potem bym zaczął ruszać i powoli przyspieszać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie