Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 58 minut temu
Ave Sadole! Oto filmik z New Kids - holenderskiej serii humorystycznej o typowych wsiurach. Idealna dla Sadoli.

[spoilier]Jako, że gadają w straszliwym brabanckim akcencie, nie przetłumaczę co do joty (flamandzki z palcem w dupie, ale nie brabancki). Z grubsza koleś wyzywa laskę od brudnej kurewskiej p🤬dy, bo mu się ubzdurało, że laska mu przyprawia rogi. W tym czasie, Rikkert zaproponuje sprzedaż zaj🤬ego skutera. No ale to pewnie byli skejterzy. Kto dorastał w Beneluksie zajarzy o co kaman i o poczuje te smaczki, inni niestety w pełni nie ogarną humoru. Polecam, bo naprawdę dobre zajawki w tym są. [/spoiler]
Zgłoś
Parman 2014-03-10, 11:53
flamandzki to jest (podtuningowany) holenderski tylko parę słów w nim się zmienia... Jak sobie coś w sklepie kupisz to jest NL/BE i masz FR/BE... Więc jeżeli mówisz po Flamandzku powinieneś spokojnie zrozumieć o czym mówią . Byłem w tej wiosce mam 66 km do Maaskantje
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-10, 12:07
Ty chyba jeszcze dialektu porządnego nie słyszałeś. I pytań w styl "Van bu zet hij?"
Zgłoś
XtravaganZa 2014-03-10, 12:14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-10, 12:46
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
qbswwa 2014-03-10, 13:50
a narzekacie, że niemki brzydkie....
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-10, 15:36
pierwsza piosenka i ostatnia to ??
poda ktoś tytuł ?
Zgłoś
majcher666 2014-03-10, 15:41 2
Czy chcę "skutera" ? chcę !

Zgłoś
konto usunięte 2014-03-10, 16:52
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-10, 18:46 2
kolpolter napisał/a:

pierwsza piosenka i ostatnia to ??
poda ktoś tytuł ?

Zgłoś
mietek997 2014-03-11, 0:30
Zgłoś
XtravaganZa 2014-03-11, 1:14
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem