... Ziomek jechal jakims ala transitem...... Tacy sa anglicy to jest najwiekszy kraj patusow jaki moglem widziec na oczy......
Kierował Polak, czy jesteś Anglikiem? K🤬a jak mówisz to też bełkoczesz?
nie nie mylicie sie - kierownica po prawejh stronie - witamy w wielkiej brytanii a doklaniej okolice londynu - najprawdopodobniej zachodni londek , okolice maidenhead. (na co wskazuje bialy van (The Commonwealth War Graves Commission (CWGC) ) choc van mogl pojechac daleko w p🤬du od siedziby glownej wiec moze byc to pierdylion mil od maidenhead.
Za kierownica typowy anglik - chav (czaw) czyli poprostu z🤬b, lump, zasilkowiec, beneficjent 500+ (nazwijcie jak kto woli)
Motto takiego anglika to - kto wybrzydza ten nie r🤬a a ze angielki to tluste k🤬y to bardzo czesto widac takie pary : koles z 70kg babka ze 170kg
Jazda bez koszulki w cieple dni to niczym zakladanie dresu adidasa w polsce i czapeczki z daszkiem - ludzie musza z daleki widac, ze jestes z🤬bem.
Taki anglik bardzo czesto jezdzi naj🤬y - wiec nie wykluczylbym, ze wlasnie to bylo przyczyna tego co sie tutaj odj🤬o.
Przecietne IQ takiego pana to 45 wiec mozeliwe, ze byl trzezwy - poprostu jest idiota (cos jak kodziarze w polsce)
podpis użytkownika
Najładniej pachną kwiaty na grobach wrogów.Hura !
podpis użytkownika
==============================================Zalecam wizytę u okulisty.
Wizyta przeprowadzona dziekuję za poradę.
dalsza rozkmina wskazuje na bejciorowe wideo koles nie musiał wogole cofac zeby jechac dalej
a furki w anglii są tanie jak barszcz.i zaden anglik by tak za szybką tylnią nie przeżywał.
Co to za gruba maciora obok?
Typowa Angielka. I w ciemno mogę obstawić, choć tego nie widać, że ma dziary - jakieś słodziutkie i romantyczne rysuneczki bo przecież wewnatrz jest Syrenką.
Jeśli "w kredycie" to musi mieć AC ,więc w czym niby problem?pewnie w kredycie i jeszcze nie spłacony hehe dlatego taki płacz XD
podpis użytkownika
banioralbo jestem ślepy albo kierownica jest po stronie gościa, i w momencie trzaskania przez frytownice drzwiami jest ruch reki na stacyjce, wiec to głąb wj🤬 się a nie ona
Przecież widać od razu po blachach na autach, domach i desce rozdzielczej ze to jest UK i kiera po lewej stronie eksperciku...
albo jestem ślepy albo kierownica jest po stronie gościa, i w momencie trzaskania przez frytownice drzwiami jest ruch reki na stacyjce, wiec to głąb wj🤬 się a nie ona
Przecież widać od razu po blachach na autach, domach i desce rozdzielczej ze to jest UK i kiera po prawej stronie eksperciku...

albo jestem ślepy albo kierownica jest po stronie gościa, i w momencie trzaskania przez frytownice drzwiami jest ruch reki na stacyjce, wiec to głąb wj🤬 się a nie ona
masz racje, inne auta maja na froncie biale blaszki a na dupie zolte, wiec to UK