👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pankruk napisał/a:
Będzie jeszcze zadyma
Ja też sądzę że tu polecą maczety kiedyś i to tak za jakieś 8 do 10 lat daje ..... No sorry ale no my po prostu jesteśmy niekompatybilni z nimi i tyle
silwerbalk napisał/a:
Ja też sądzę że tu polecą maczety kiedyś i to tak za jakieś 8 do 10 lat daje ..... No sorry ale no my po prostu jesteśmy niekompatybilni z nimi i tyle
Albo i szybciej
Nie dajcie się wciągnąć w taką prymitywna propagandę. Gość jest ruskim trollem. I trolluje od dawna, propagujac jedyny, sluszny ruski mir. Chłopak jest Polakiem. Tak jak to babsko. Nie ma tutaj żadnych ukropow
Ludzie nie dajcie się sterować przez takich przygłupów
Ludzie nie dajcie się sterować przez takich przygłupów
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Slava Ukrainie.
Jak ma mas reprezentować madka p0lka z takiej patologii, to już wolę małego ukra.
Jak ma mas reprezentować madka p0lka z takiej patologii, to już wolę małego ukra.
ja tam nie widzę Ukraińca, ten dzieciak to moim zdaniem Polak, stanowczo za dobrze po polsku przeklina, a babsztyl rzucił się na dzieciaka z łapami, policja powinna się nią zainteresować
cedrikk napisał/a:
Ile tu Ukrofilii ....
Płacą im za to, to robią sztuczny tłum.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie